Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Elhalasztotta az aktuális turnét és a februári magyar koncertet a Bullet For My Valentine

Későbbi időpontokra tolják a Bullet For My Valentine aktuális turnéjának koncertjeit, köztük a február 13-ára meghirdetett budapesti koncertet is. Új dátum egyelőre nincs.

0622bfmv

Egyelőre meghatározatlan későbbi időpontban rendezik meg a Barba Negrába tervezett Bullet For My Valentine-koncertet. A megvásárolt jegyek automatikusan érvényesek lesznek az új dátumra is. „Nagyon csalódottan jelentjük be, hogy el kell halasztanunk a hónap végén elindítani tervezett európai turnénkat – tették közzé Matt Tuckék. – Sajnos a különböző országokban tapasztalható korlátozások és problémák miatt nem tudunk elindulni és játszani nektek. Azonban dolgozunk az új dátumokon egy olyan időszakra, amikor a korlátozásoknak már enyhülniük kellene. Szeretnénk a lehető legjobb koncertet adni! Alig várjuk, hogy visszatérhessünk, és hamarosan találkozzunk mindenkivel.”

Aki nem szeretné megvárni a tervezett budapesti koncert új időpontjának bejelentését, a jegyár visszatérítésére is igényt tarthat. Részletek mindennel kapcsolatban itt. A csapat az aktuális, simán csak Bullet For My Valentine című lemezt turnéztatta volna meg a tervek szerint az év elején.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.