Shock!

április 23.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Egyértelműen ez a legjobb lemezem a Damage Control óta”

0303jssComplicated címmel nyolcadik nagylemezét jelenteti meg május 6-án Jeff Scott Soto. Az énekes ismét a Frontiers olasz gárdájával készítette el az albumot.

Complicated lesz Jeff Scott Soto új albumának címe. Az énekes ismét Alessandro Del Vecchio segítségével írta és vette fel a lemezt: a Frontiers házi zeneszerzője billentyűsként és producerként is jegyzi az anyagot, amelyen kettejük mellett Fabrizio Sgattoni és Edu Cominato szerepel még: előbbi gitározik, utóbbi dobol.

Jeff nem nagyon tétlenkedik az utóbbi években: a Complicated mindössze egy évvel követi a legutóbbi The Duets Collection válogatást, illetve kettővel az utolsó hagyományos szólóalbumot, amely Wide Awake (In My Dreamland) címmel látott napvilágot 2020-ban. De ha mindez nem lenne elég, tavaly egy W.E.T.-lemez is kijött a Retransmissionnel. A tömeges lemezgyártás ennek ellenére a frontember szerint nem nyomja rá bélyegét a végeredményre. „Egyértelműen ez a legjobb lemezem a Damage Control óta – mondja JSS. – Rejlik benne egy határozott Talisman-íz, sőt, még a W.E.T. is benne van, de végső soron száz százalékos Jeff Scott Soto."

jss_cA lemezre az alábbi dalok kerülnek fel:

01. Last To Know
02. Disbelieving
03. Home Again
04. Love Is The Revolution
05. Until I See You Again
06. Complicated
07. Don't Look Back
08. New Horizon
09. Back To The Beginning
10. Thank You
11. Obsession

A Love Is The Revolution című első előzetes szerzemény máris meghallgatható a lemezről. Egyelőre nem tudni, turné várható-e a mostani körülmények közepette.

 

Hozzászólások 

 
#2 queensryche999 2022-03-03 18:55
Nekem első hallásra alapvetően tetszik. Kellemes a verze-refrén és a hangszerelés is bejön. Van benne bármi újdonság? Nem, de nem is ez a cél. Valószínű nem ezt a lemezt veszem majd elő, ha Soto-ra vágyom, de ha nem csak marketing bullsit az, hogy szerinte ez a "legjobb lemeze a Damage Control" óta, akkor érdemes lesz meghallgatni.

Del Vecchio-ról annyit, hogy a nagy számok törvénye alapján vannak gyengébb és jó ötletei is. Persze ez - egy ezerszer elpuffantott közhellyel élve - nyilván ízlés kérdése. Az utóbbi 3-4 évben már nem figyeltem, de korábban elolvastam és megnéztem vele interjúkat és nem titok, hogy a tudása, hozzáállása és tehetsége alapján számomra mindent egybevetve a mai napig inkább pozitív megítélés alá esik a fickó mint negatív.
Idézet
 
 
#1 bogar 2022-03-03 12:43
Helló Jeff!
Az egyik kedvenc énekesem vagy és mégsem tudtam végighallgatni ezt a számot.
Légyszi, térj észhez!
Köszi,
Egy rajongód
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.