Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Egy otthonban ápolják a kerekesszékbe kényszerült Paul Di’Annót

1008paulBlaze Bayley azt nyilatkozta a napokban egy chilei magazinnak, hogy rákos megbetegedéssel küzd Paul Di’Anno, az Iron Maiden első korszakának énekese. Az érintett tényleg elég alaposan lerobbant állapotba került, de rákról szerencsére nincs szó.

Sokakra hozta rá a frászt Blaze Bayley, amikor elejtette egy interjúban, hogy rákos Paul Di’Anno, az Iron Maiden első énekese. A Classic Rock ezután megkereste Pault, aki azonban szerencsére – legalább részben – jó hírekkel szolgált. „Miután hazatértem Argentínából, összeestem otthon, és a vizsgálatok során egy elég komoly méretű, fekete árnyékot mutattak ki a tüdőmön”, mondta a lapnak Di’Anno. „Azt gondoltam, itt a vég, de végül kiderült, hogy az elváltozás nem rosszindulatú. Egy fertőzött tályog volt, méretre körülbelül akkora, mint egy rögbilabda, és a jelek szerint az utóbbi pár évben már ott volt bennem. Az orvosok azt mondták, valamiféle légúti megbetegedés okozta a problémát, és gyakorlatilag akárhol összeszedhettem a fertőzést. A műtét után pihennem és lábadoznom kell, így ahelyett, hogy hazamentem volna a brazíliai São Paulóba, inkább Angliában maradtam, és jelenleg is egy otthonban ápolnak.”

Az 58 éves Di’Annónak persze a tályog nélkül is akad elég baja, hiszen térde olyan pocsék állapotban van, hogy az utóbbi időszakban már kerekesszékben koncertezett. „A bal térdem helyére protézist kellene ültetni, de ezzel a beavatkozással várnom kell, amíg teljesen elmúlik a mostani fertőzés. Addig is rengeteg fizioterápiára járok, hogy legalább bottal ismét tudjak járni. A másik térdemet már megműtötték, és ha egyszer a balt is megoperálják, minden rendben lesz. Most nagyon komoly fájdalmaim vannak, és emiatt a hangulatom is eléggé pocsék. Napi harminc különböző gyógyszert kell szednem, és tolószékben közlekedem. De mindenki azt mondja, hogy már jobban nézek ki. Megpróbálok pozitívan állni a dolgokhoz… Úgy gondolom, marhára szerencsés vagyok, de a legutóbbi fél év nagyon kemény volt.”

Di’Anno legutóbbi zenei megnyilvánulása egy már-már meglepően jó lemez volt tavaly új csapata, az Architects Of Chaoz élén, The Leauge Of Shadows címmel.

 

Hozzászólások 

 
+11 #1 Tulus 2016-07-08 13:08
Paul, a legjobbakat kívánom Neked, gyógyulj meg minél hamarabb \m/
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.