Shock!

május 06.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Egy hónappal előbb jön ki az új Bring Me The Horizon, és meg is hallgatható

Majdnem egy teljes hónappal előbbre hozta az új Bring Me The Horizon album, a Sempiternal megjelenését a kiadó. Ugyan a hivatalos magyarázat szerint a hihetetlen igény és a fenomenális előzetes fogadtatás az indok, a hirtelen húzás oka alighanem az, hogy a lemez pár napja, vagyis két teljes hónappal a tervezett kiadás előtt kikerült a fájlcserélőkre.

Április 1-jén jelenik meg a brit Bring Me The Horizon negyedik lemeze, a Sempiternal, amelyet eredetileg csak április 29-én akartak kiadni. Az egy főállású billentyűssel, Jordan Fish-sel is kiegészített deathcore/metalcore zenekar Terry Date producerguruval készített friss albumát Európában az RCA, Észak-Amerikában az Epitaph jelenteti meg.

A zenekar a billentyűs leigazolása mellett megvált Jona Weinhofen gitárostól, akinek egyelőre még keresik az utódját. A döntés hátterében komoly feszültségek és nézeteltérések álltak a gitáros és néhány többi tag között.

A Sempiternal pár napja minimális utánajárással már letölthető a netről, így a kiadó tűzoltás gyanánt teljes egészében streamelhetővé tette az albumot itt.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.