Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Dream Theater: ismert a hét dobos neve, közeleg a bejelentés

Még mindig nem tudni, ki lesz a Dream Theater új dobosa, de a bejelentés már közeleg, erre utal legalábbis, hogy a zenekar Facebook oldalán közzétett videóanyagban még a meghallgatásokba is bele lehet pillantani. A hét elsőkörös jelölt neve immáron nem titok többé: a sajtóbeli találgatások ezúttal – Les Binks kivételével – egyáltalán nem mentek mellé.

Mike Portnoy tavaly őszi távozását követően valamivel több mint egy hónappal a Dream Theater három napon át tartott meghallgatásokat otthon, New Yorkban a potenciális új dobosok számára. A csapat hét dobossal jammelgetett, és úgy döntöttek, megosztják a próbák legizgalmasabb pillanatait a rajongókkal a Facebookra feltett anyagokon keresztül.

A szokásos kötelező köröket ezúttal mellőzzük, inkább csak felsoroljuk a hét muzsikus nevét, amelyek közül három folyamatosan keringett a médiában. Most már biztos, hogy próbált a bandával Thomas Lang (a világ egyik legkeresettebb session-muzsikusa, John Wetton többé-kevésbé állandó társa), Aquiles Priester (Angra), Virgil Donati (Steve Vai, Tony MacAlpine, Planet X satöbbi), Mike Mangini (Annihilator, Extreme, James LaBrie szólóbandája satöbbi), Marco Minnemann (szintén keresett sessionista), Derek Roddy (Nile, Hate Eternal) és Peter Wildoer (Darkane, Armageddon, James LaBrie szólóbandája). A jelöltek közül a legutóbbi információk Manginit tippelték befutónak, remélhetőleg most már hamarosan kiderül, alappal-e vagy sem.

A Dream Theater és a titokzatos (...) új dobos augusztus 4-én a székesfehérvári Fezenen játszik.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.