Shock!

május 02.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Draiman és a Device kimarad az év egyik kiemelt európai turnéjából

0328deviceAz eredeti tervekkel szemben végül nem vesz részt az Avenged Sevenfold és a Five Finger Death Punch aktuális európai turnéján a David Draiman énekes vezette Device. A frontember otthon szeretne maradni nemrég született kisfiával.

„Körültekintő mérlegelést követően úgy döntöttem, itthon maradok, ott, ahol a legnagyobb szükség van most rám, és nem veszek részt az Avenged Sevenfold európai turnéján a Device-szal”, áll Draiman közleményében. „Szeretnék köszönetet mondani a tesóimnak az Avenged Sevenfold soraiban a lehetőségért, a barátságukért és a megértésükért.”

Magyar szempontból mindennek azért van jelentősége, mert az év egyik legnagyobb érdeklődésre számot tartó metal turnéjának osztrák állomása is lesz: a körút november 8-án kezdődik Stockholmban és december 5-én zárul Birminghamben, november 22-én pedig Bécsben, a Stadthalléban játszik eszerint csak az A7X és a Five Finger Death Punch.

A Device bemutatkozó albuma tavasszal jelent meg, a csapat azóta nagy sikerrel turnézott az Egyesült Államokban többek között a Megadeth fémjelezte Gigantouron is.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.