Shock!

április 18.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Dolgozunk, és nagyon elégedettek vagyunk azzal, ami eddig összeállt”

Múlt héten Budapesten is ismét fellépett az Anthrax, akik Európában töltik a fesztiválszezont. Frank Bello szerint szépen alakulgat az új lemez is, de a megjelenése azért nem mostanában várható még.

anthrax_k2019_03

2016-ban jelent meg a legutóbbi Anthrax-sorlemez, a zenekar pedig már nagyban írja a For All Kings folytatásához a számokat, noha folyamatosan turnéznak. „Dolgozunk, és nagyon elégedettek vagyunk azzal, ami eddig összeállt”, mondta a Rockpalastnak Frank Bello basszer. „Anthrax-rajongó vagyok – nekünk magunknak is Anthrax-rajongóknak kell lennünk ahhoz, hogy elő tudjunk állni a zenénkkel, és eddig nagyon-nagyon elégedettek vagyunk. Az embernek liftezik a gyomra az izgalomtól, ha meghallja a dalokat. Alig várom, hogy dolgozhassunk rajtuk, roppant izgatott vagyok.”

A megjelenés ugyanakkor idén már biztosan nem várható Frank szavai szerint. „Most még csak a dalok összerakásánál tartunk. Bizonyos nótáknak csak a csontváza van meg. Olyan ez, mint amikor az ember süteményt süt, mindig is olyan volt: rá kell szánni az időt, meg kell bizonyosodni róla, hogy az adott dal tényleg jó, és a lemez is tényleg megfelelő. Ez a legfontosabb. Szóval hagyjuk, hogy kiforrják magukat a dolgok. Ezért aztán egy ideig dalokat írunk, utána turnézunk, és közben hagyjuk, hogy együtt létezzünk a nótákkal. Hagyjuk, hogy beszéljenek hozzánk a számok.”

Charlie Benante dobos, a csapat fő dalszerzője korábban azt valószínűsítette: az új Anthrax-lemez agresszívebb lesz az előzőeknél.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.