Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Dobos nélkül maradt a Bay Area egyik legtechnikásabb csapata

0525minterKilépett a San Francisco-i Heathenből Darren Minter dobos, így az Exodusban is érdekelt Lee Altus gitáros vezette csapat egy egyelőre meg nem nevezett beugróval kezdi majd meg a pár hét múlva esedékes európai turnékört.

„Nagy szomorúsággal jelentem be, hogy miután huszonöt évig doboltam a Heathenben, előre nem látható körülmények miatt ott kellett hagynom a zenekart”, áll Minter nyilatkozatában. „Elnézést kérek a rajongóinktól, de már tervezem is a további zenei utazásaimat, és tovább folytatom majd a jövőben is a zenélést. A Heathennel történt szakításom baráti légkörben zajlott le, nincsenek egymással szemben rossz érzéseink, és nem is haragszunk a másikra. Csakis a legjobbakat kívánom nekik.”

A Bay Area egyik legdallamosabb és legtechnikásabb thrash/power csapatának számító Heathen tavalyelőtt nálunk is fellépett az Overkill és a Destruction társaságában, tavaly pedig a Nuclear Blasthez szerződtek. A felállás Mintert leszámítva változatlan a Budapesten látotthoz képest, vagyis Altus mellett Kragen Lum gitározik, David White énekel és Jason VieBrooks basszusgitározik. A banda legutóbbi anyaga, a The Evolution Of Chaos a Mascotnál jelent meg, a folytatás tervezett kiadásáról még nincsenek információk – de ahogy elnézzük Gary Holt naptárát a Slayerrel, Altusnak alighanem bőven befér majd az Exodus menetrendje mellé a banda komolyabb pörgetése…

 

Hozzászólások 

 
#3 Sárvári Gábor 2013-05-26 13:16
Tudom, láttam a youtube-on. Azért írtam. :)
Idézet
 
 
#2 simple 2013-05-26 12:33
Egyébként ő (Dette) már volt kisegítő a bandában!!!
Idézet
 
 
#1 Sárvári Gábor 2013-05-25 22:55
Jon Dette megoldja ezt is! :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.