Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Dino Cazares gitározik Marc Rizzo helyén a Soulfly aktuális turnéján

A Fear Factory gitárosa, Dino Cazares játszik majd a Soulfly aktuális észak-amerikai turnéján. Egyelőre nem tudni, hová tűnt a fedélzetről Max Cavalera legrégebbi harcostársa, Marc Rizzo.

0806dinofly

Egy régi haver, Dino Cazares gitározik majd a Soulfly augusztus 20-án elstartoló amerikai turnéján. „Nagyon izgatottan várom, hogy együtt álljak színpadra Dinóval, hiszen igazi riffmester, és súlyosabban szólunk majd vele, mint bármikor azelőtt. Az a legendás, zúzós Fear Factory-gitárhangzás egyenesen őrületes lesz majd a Soulfly-ban" – mondja Max. „Az elmúlt harminc évben vendégeskedtem pár Max-projektben, és amikor csak lehetett, színpadra is léptünk együtt – így Dino. – Most pedig óriási megtiszteltetés lejátszani vele ezt a turnét másodgitárosként. A rajongók számára is óriási élmény lesz egyszerre látni bennünket egy alapos Soulfly-válogatással, illetve pár további ismerős extrával."

Egyelőre nem tudni, fixen is belép-e Max Cavalera bandájába a Fear Factory gitárosa, és arról sincs információ, hová tűnt a fedélzetről Marc Rizzo, aki immáron tizennyolc évet húzott le a zenekarban, és ezzel egyhuzamban messze a leghosszabb ideig kitartó zenésznek számít Max oldalán utóbbi karrierjében.

 

Hozzászólások 

 
#5 the raven 2021-08-07 09:00
Elképzelhető,ho gy inkább a deth metal projektjére akar koncentrálni...és elege lett a klánból...
Idézet
 
 
#4 Bólogató kutya 2021-08-06 21:12
A minimum lett volna 18 év közös munka után Rizzo-ról megemlíteni, hogy miért van távol. Még ha kamu, akkor is közölhettek volna valamit.
Ennyi év showbiz, és ekkora legendafaktorok esetében még akkor is elvárható lett volna az ilyesmi, ha a Cavalera klánról van szó.
Egyelőre ez így nagyon tré.

Kb. 10 éve a Rockmaraton pécsi korszakában, amikor az Enslaved-et turnéztatták, az akkori dobos David Kinkade (brutális, amit feldobolt arra a lemezre), és Marc Rizzo jött ki dedikálni. Az utolsó koncertjük volt azon a turnén, pár szót sikerült velük váltani, nagyon szimpatikus arcok voltak.
A legtöbb zenésszel ilyen a tapasztalat, remélem, Marc-kal nem szúrt ki a klán, és jön majd a napokban valami hír az ügyről.
Idézet
 
 
#3 bogar 2021-08-06 21:00
Idézet - kiss gabor:
Érdekes lesz ez igy. Max kidobott egy remek szologitarost, es bevett egy magahoz hasonlo, szinten egyhuros riffekben utazó ritmusgitárost. Az amugy sem tulbonyolitott Soulfly dalok erosen lebutitott verziojara lehet szamitani a koncerteken.


Miért gondolod, hogy Max kidobta?
Idézet
 
 
#2 kiss gabor 2021-08-06 19:10
Érdekes lesz ez igy. Max kidobott egy remek szologitarost, es bevett egy magahoz hasonlo, szinten egyhuros riffekben utazó ritmusgitárost. Az amugy sem tulbonyolitott Soulfly dalok erosen lebutitott verziojara lehet szamitani a koncerteken.
Idézet
 
 
#1 Carrast 2021-08-06 10:57
sztm csak szimplán elege lett a Max családból... mindenhova a gyerekeit rakta be eddig is. csoda, ha eddig bírta.. pedig ő vitte a vállán a zenekart, Max gitár és ének performansza már a béka segge alatt van amúgy is.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.