Shock!

május 07.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Devin Townsend Project: „Lesz mit várnotok 2016-ban!”

0109devinMegkezdte a munkálatokat az új lemezen a The Devin Townsend Project. Arról egyelőre persze nem tudni sokat, hogy még idén kijön-e az anyag (bár úgy tűnik), az viszont már most is biztos, hogy nagyon változatos mű készül a hibbant zseni műhelyében.

„Visszatértünk ma a próbaterembe, hogy dalokat írjunk”, írta Devin dobosa, Ryan van Poederooyen. „Belőttük a cuccot, hogy rendesen szólaljon meg rajta a zene, amit Dev előkészített nekünk, és eddig minden nagyszerűen halad. Néhány állati jó dal íródott rengeteg különböző hangulatban, szóval lesz mit várnotok 2016-ban!”

Devin legutóbbi kiadványa egy grandiózus kiállítású élő DVD volt novemberben, Ziltoid Live At The Royal Albert Hall címen, rajta tavalyi londoni koncertjének felvételével. A számos vendéget, énekeseket, színészeket felvonultató előadás filmváltozatát az Opeth, B.B. King vagy Steve Hackett kiadványairól ismert Paul M. Green jegyezte rendezőként.

Townsend legutóbbi soralbuma egyébként még nem olyan régi, 2014 második felében jelent meg Z2 címmel. A kanadai multihangszeres mester tavalyi budapesti koncertjéről itt olvashatsz.

 

Hozzászólások 

 
+1 #1 Fegyi 2016-01-12 09:30
Jöhet!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.