Shock!

május 04.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Devils Run néven folytatja a Taking Dawn, két dal meghallgatható

1005tdEmlékszik még valaki a Las Vegas-i Taking Dawnra? A szemtelenül fiatal tagokból álló modern hard rock/metal csapat komoly ígéretként tűnt fel 2010-ben, ám végül személyi problémák miatt átalakultak, és nevet is változtattak. A zenekar most Devils Run néven fut, és közzé is tettek pár felvételt, de egyelőre még nem látni, mikor jelenhetnek meg ezek hivatalos formában is.

A Taking Dawn pár évvel ezelőtt a Roadrunner üstököseként robbant a színre a nagyszerűen sikerült Time To Burn albummal, az Airbourne társaságában Budapestre is eljutottak, később pedig még a KISS-szel is turnéztak, de aztán a történet végül az ígéretes kezdés után is elhalt. A nyilvánosság erről akkor értesülhetett először, amikor Mikey Cross gitáros néhány hónappal ezelőtt közzétette a Facebookon, hogy a zenekarnak vége, majd a csapat másnap nem győzte cáfolni őt, mondván, magánakcióról volt szó. Cross annyiban ugyanakkor nem hazudott, hogy a Taking Dawn átalakult: Chris Babbitt énekes/gitáros és Andrew Cushing basszusgitáros jelenleg egy új gitárossal, Steve Andersonnal közösen Devils Run néven – de a régi kígyós logó alatt – ír dalokat, amelyek közül a Secrets és a SaviorSelf alább meg is hallgatható.

Egyelőre nem tudni, mikor jelenhet meg a banda második lemeze, Chrisszel készült régebbi interjúnkat mindenesetre itt olvashatod.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.