Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Deep Purple-klasszikusokkal érkezik Budapestre Ian Paice januárban

A világ egyik legjobb Deep Purple-műsorával érkezik Budapestre a Purpendicular. A zenekar dobosa maga az élő legenda, Ian Paice.

0706purp

Az 1963 óta aktív zenész a Deep Purple egyetlen fix tagja, aki az alapítástól a mai napig betölti posztját. Emellett a '80-as években a Whitesnake korai lemezein is feltűnt, valamint zenélt Gary Moore oldalán. Paice a 2000-es évektől egyre gyakrabban lépett fel a Purpendicular nevű zenekarral is, amely nem véletlenül nevezte el magát a brit hard rock együttes egyik klasszikus lemezéről: bár az all-star csapatnak saját lemezei is vannak, a koncerteken mindig egy igazi Deep Purple-válogatásprogramot játszanak, amibe általában néhány Whitesnake- és Rainbow-dal is befér.

Budapesten január 27-én játszanak az A38 Hajón, ahol Ian Paice mellett Robby T. Walsh énekes (Joe Lynn Turner, Roger Glover), Frank Pané gitáros (Bonfire), Paul Morris billentyűs (Rainbow) és Malte Frederik Burkert basszusgitáros (Reece) lép színpadra majd. Jegyinformációk és további részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.