Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Deep Purple: a producert már megtalálták

Bob Ezrin lesz a következő Deep Purple nagylemez producere – mondta Steve Morse gitáros egy friss interjúban. A legendás szakember korábban olyan előadókkal dolgozott, mint Alice Cooper, a KISS, a Pink Floyd vagy a Kansas, a Deep Purple-lel azonban még nem melózott közösen.

„Ez a következő lemez több lesz, mint puszta szórakozás”, magyarázta Morse a GlideMagazine-nak. „Mindenki tisztában van vele, hogy nem csinálhatjuk ezt az egészet örökké. Rendkívül fontosnak érezzük ezt a lemezt, amit jól kell megcsinálnunk.” Kimondva-kimondatlanul tehát a Purple is látja a lehetőséget arra, hogy az idei év végére, jövő év elejére várható új album akár a legendás csapat utolsó stúdióanyaga is lehet. Ha ehhez még azt is hozzátesszük, hogy a zenekar utoljára 2005-ben adott ki sorlemezt a Rapture Of The Deep képében, még nagyobb az esély minderre: a ’70-es évek feloszlásától eltekintve soha korábban nem telt el még csak megközelítőleg sem ilyen hosszú idő két Purple anyag megjelenése között. Idén ősszel és télen a csapat várhatóan Európában játszik, remélhetőleg hozzánk is eljutnak majd a turnén, bár azt egyelőre nem tudni, a lemez is kijöhet-e addigra.

Ian Gillan énekes hangja legutóbb a Tony Iommival közös Whocares projekt kétszámos jótékonysági EP-jén volt hallható tavaly. Steve Morse játékát nemrég a Mike Portnoyjal és Neal Morse-szal közös Flying Colors projekt albumán élvezhettük, de augusztus 1-jén élőben is tiszteletét teszi majd Budapesten Joe Satriani és Steve Vai társaságában.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.