Shock!

március 07.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Decemberben folytatódhat Randy Blythe ügye

Randy Blythe prágai kényszerpihenője után ősszel ismét beindul a Lamb Of God gépezete. A richmondi metalosok augusztusban már adtak két koncertet a Slipknot által szervezett Knotfesteken, október végétől pedig rendes amerikai turnéra indulnak az In Flames vendégeskedésével, de a bulikon a Hatebreed és a Hellyeah is felbukkan majd.

A Lamb Of God egy teljes amerikai turnét volt kénytelen augusztusban lemondani az énekes Randy Blythe prágai letartóztatása miatt, október 30-ától azonban ismét beindul a Resolution című nagy sikerű új albumot támogató gépezet. A zenekar újraszervezett körútja az arizonai Phoenixben indul több brutálisan jó előzenekarral: a svéd In Flames és a brit Sylosis minden koncerten ott lesznek, emellett a csomagot november 19-éig a Hatebreed legénysége is erősíti, akiket azután a Hellyeah vált majd az úton.

A Blythe ellen folyó büntetőeljárás bizonyos vonatkozásai miatt a turné kizárólag az Egyesült Államokat érinti, a Lamb Of God egyelőre még Kanadába sem tud átruccanni. Az énekes ügye a mostani állás szerint decemberben folytatódhat Prágában további meghallgatással.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.