Shock!

április 28.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

December 8-án Bécsben lép fel Rob Zombie, Marilyn Manson és Jonathan Davis

Twins Of Evil néven fut majd az az amerikai és európai turné, amelyen a sokkoló, teátrális rock két nagymestere, Marilyn Manson és Rob Zombie egyesíti erőit a Korn frontember Jonathan Davis előzenekaroskodásával. A tengerentúli kör szeptember végén indul, Európába pedig november utolsó napjaiban ér át a nagy páros. Magyar koncert természetesen nem lesz, Bécs azonban szerencsére nincs messze...

„Végre!", mondja a körútról az épp új lemezén dolgozó Rob Zombie. „Hogy miért tartott ennyi ideig összehozni a legnyilvánvalóbb összeállítású turnét? Ki tudja? És kit érdekel? A lényeg, hogy végre megtörténik! Ha a jó ízlés a nagyszerű művészet fő ellensége, a Louvre-t is megtöltenénk ezzel a kibaszott turnéval. Készüljetek valami igazán gonoszra, ami felétek tart!" Manson, aki jelenleg épp Born Villain című friss albumát promotálja, hasonlóan lelkes a turnétól. „Ha Rob Zombie nem cseszi szét az agyatokat, akkor majd én megteszem. Rejtsétek el az összes drogot és lőfegyvert, mert a városba érkezem!"

A felállás már csak azért is pikáns, mert Zombie jelenlegi csapatának két tagja is zenélt korábban Mansonnal: John 5 gitáros 1998 és 2004 között, Ginger Fish dobos pedig 1995-től egészen tavaly februárig tag volt a Marilyn Mansonban. A bulikon természetesen mindkét banda teljes színpadi show-val áll majd ki, vagyis látványban sem lesz hiány. A turné nyitószáma J Devil lesz, azaz Jonathan Davis, a Korn frontembere, aki manapság teljesen beleőrült az elektronikus muzsikákba, és ebben a minőségében DJ-ként funkcionál.

Az amerikai kör szeptember 28-án veszi kezdetét Phoenixben, Európában pedig november 26-án, Londonban szabadul el a pokol. Magyarországhoz legközelebb december 8-án, Bécsben lehet megtekinteni a nagy párost, de további dátumok is várhatók mindkét kontinensen.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.