Shock!

július 25.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Death Angel: négy új dal már kész, jön a Rockmaraton és a Thrashumentary

0820daA 2013-as The Dream Calls For Blood vélhetően a Death Angel legerősebb albuma volt az újjáalakulás óta, és a Bay Area-hősök már dolgoznak is a folytatáson. Előtte azonban még az idei Rockmaratonon is el lehet csípni őket.

„A lemez Death Angel-ízű lesz”, szögezte le a Groovey.TV kérdésére Ted Aguilar gitáros. „Úgy gondolom, nem fogjuk megpróbálni felülmúlni a legutóbbi albumot, mert az ember nem teremthet újra egy adott időpillanatot. A The Dream Calls For Blood az a The Dream Calls For Blood, ez a következő meg a következő album lesz. Négy dalunk már van. Szöveg még nem íródott hozzájuk, de a zenénk mindig is súlyos lesz. Vagyis a Death Angel hangzásának alapjai továbbra is bennük vannak, de nehéz megfogalmazni, milyen irányba fordultunk, amíg nem vettük fel, nem kevertük meg és nem masztereltük a végleges anyagot. Mi ugyanis úgy írunk, hogy elkészül egy dal, ez azonban egészen a felvételekig folyamatosan változik. Sőt, néha még utána, a keverési fázisban is: na, azt akkor ott most változtassuk meg… A The Dream Calls For Blood nagyszerű lemez, büszkék vagyunk rá, a következő album pedig ugyanúgy Death Angel lesz, csak éppen a zenekar mai állapotát mutatja majd. Nem mondom most azt, hogy ilyen lesz meg olyan lesz, hogy aztán a végén másmilyen legyen. Ki tudja még most, hogy szól majd? De az biztos, hogy jó lesz.”

Jó hír, hogy a zenekar végre elkészült az évek óta ígérgetett Thrashumentary DVD-vel is, amelyet a mostani állás szerint valamikor nyár végén jelentethet meg a Nuclear Blast. A dokumentarista jellegű videóanyag mellé egy komplett koncertfelvételt is tesznek majd CD-n, amelyet San Franciscóban rögzítettek. Mielőtt azonban ez kijön, a zenekart még el lehet csípni Magyarországon is, hiszen ők is fellépnek az idei Rockmaratonon. További információk itt.

 

Hozzászólások 

 
+2 #1 Tulus 2015-05-10 11:11
Nagyon várom már, a Dream fantasztikus lemez volt, mindjárt meg is hallgatom :-)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wendigo - Budapest, Kultiplex, 2007. január 12.