Shock!

január 15.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Deadland Ritual: az első dal Geezer, Stevens, Sorum és Perez zenekarától

Bemutatta első dalát a Deadland Ritual. A szupergroup tagjai Geezer Butler, Matt Sorum, Steve Stevens és Franky Perez.

1211dlr

Mint arról múlt héten beszámoltunk, Geezer Butler basszusgitáros (Black Sabbath), Steve Stevens gitáros (Billy Idol, Vince Neil), Matt Sorum dobos (Guns N’ Roses, Velvet Revolver, The Cult) és Franky Perez énekes (Apocalyptica) alkotja a Deadland Ritual nevű formációt, amelynek első bejelentett fellépése a clissoni Hellfesten lesz jövő júniusban. A zenekar a fesztivál főszínpadán játszik majd a KISS, a Def Leppard, a Whitesnake, a Rival Sons, Richie Kotzen, a Koritni és az FM társaságában, június 22-én.

Most végre több is kiderülni látszik a titokzatos csapatról, ugyanis Down In Flames címmel máris meghallgatható tőlük egy dal, és a jelek szerint nem örökzöldekkel vagy a tagok korábbi slágereivel haknizó bandáról van szó, hanem saját zenében gondolkodnak. A zenekar ugyanakkor egyelőre dalokat fog kihozni, és csak később fűzik össze ezeket esetlegesen egy nagylemezzé. Koncertprogramjukban pedig természetesen helyet kapnak majd ismert darabok, de hangsúlyozzák: bizonyosan nem azok, amiket mindenki várna tőlük.

 

Hozzászólások 

 
#2 kamikaze 2018-12-13 14:25
A stílus kissé szokatlan ezektől az arcoktól, de nem szabad felettük elhamarkodottan dönteni. Mint ez a dal is, elég nehezen indul, a végére azonban egész jó lesz. Ha már csak az érdekessége miatt is, de egy próbát mindenképpen megér (majd a lemez is).
Idézet
 
 
#1 shmonsta 2018-12-11 13:43
Tetszik, várom a következőt.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.