Shock!

május 18.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Darkest Hour: lehet, hogy nem vetítenek, és tényleg valami más jön?

0627dhElképzelhető, hogy ezúttal tényleg nemcsak a szokásos szólamokról beszélünk, hanem valóban valami meglepővel rukkol majd elő a Darkest Hour az augusztus elején megjelenő új albumon. A frissen közzétett By The Starlight dal legalábbis mindenképpen erre utal…

Augusztus 4-én jelenik meg a Sumerian Recordsnál a Washington D.C.-i Darkest Hour új lemeze, amely simán csak a banda nevét viseli címként. John Henryék Taylor Larson producerrel rögzítették az anyagot, és ugyan a nemrég közzétett címadó dal hagyományosabb húrokat pengetett, az újonnan bemutatott By The Starlight már más jellegű, és alátámasztani látszik a tagok nyilatkozatait az új zenei dimenziókról. „Amikor John Henryvel közösen, tizennyolc évvel ezelőtt megalapítottuk a zenekart, sosem gondoltuk volna, hogy ilyen messzire jutunk majd a hangzásunkkal", mondta még tavaly, az anyag készülő dalairól Michael Schleibaum gitáros. „2012 januárja óta dolgozunk ezeken a számokon, ami egyaránt jelentett fájdalmas és élvezetes feladatot, a végeredmény pedig tényleg transzcendens lett. John már a Taylorral készített demókon is karrierje legjobb teljesítményét nyújtotta, és Travis Orbin dobos, illetve Aaron Deal basszusgitáros bekapcsolódása a kreatív folyamatba szintén új fokozatokra juttatta el a dalainkat. Masszív fejlődésre számítsatok."

A banda legutóbbi, hatodik nagylemeze The Human Romance címmel jött ki 2011 elején.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+3 #1 messire 2014-07-18 10:45
Nem piszkálódni szeretnék, de:

"...új lemeze, amely simán csak a banda nevét viseli címként", illetve: "...ugyan a nemrég közzétett címadó dal hagyományosabb húrokat pengetett"
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.