Shock!

április 17.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Daganatos megbetegedéssel küzd a Chimaira volt frontembere

0803hunterPajzsmirigyrák miatt kell műteni Mark Huntert, a Chimaira egykori frontemberét. Az énekes bízik a gyógyulásban.

Egy rutinvizsgálat során papilláris rákot diagnosztizáltak Mark Hunternél, a Chimaira volt énekesénél. A 42 éves Hunternek augusztus 12-én eltávolítják a teljes pajzsmirigyét, utána pedig kemoterápián kell átesnie, egyébként pedig bízik a gyógyulásban. A szóban forgó betegség a leggyakoribb daganatos elváltozás a pajzsmirigy esetében, és megfelelő időben történt diagnosztizálás esetén jó gyógyulási esélyekkel számolhatnak az érintettek. A betegség kialakulásának pontos oka ismeretlen, az orvosok feltételezése szerint javarészt genetikai eredetű.

Hunter az utóbbi években visszavonult az aktív zenéléstől, miután a Chimaira a sorozatos személyi problémák miatt, 2014-ben végérvényesen bedobta a törölközőt. 2017 decemberében adtak egy koncertet hazai pályán, Clevelandben, de ezt eleve különálló alkalomnak tervezték. Újjáalakulásról azóta sem esett szó, és a fenti fejlemények fényében egy ideig alighanem most sem nyílik esély hasonlóra...

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.