Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Daganatos megbetegedés miatt kellett műteni a Crowbar és a Soilent Green dobosát

0823tommybuckleyProsztatarákkal műtötték Tommy Buckleyt, a Crowbar és a Soilent Green dobosát. Az ütős már egész jól érzi magát, de azt még egyelőre nem tudni, mikor térhet vissza a dobok mögé.

Nemrég prosztatarákot diagnosztizáltak Tommy Buckleynál, a Crowbar és a Soilent Green tagjánál. Ugyan a rákos elváltozások csak egy kis területet érintettek, az orvosok a továbbterjedés biztos megakadályozása érdekében azt javasolták, hogy az egész szervet, illetve a körülötte lévő szövetek egy részét is távolítsák el. Az operációt augusztus 13-án hajtották végre, azóta már kiszedték a varratokat, és Tommy már lábadozik. Amennyiben minden jól halad, a katéterezést is befejezheti két héten belül.

„Tommy azért döntött úgy, hogy nyilvánosságra hozza a beavatkozás tényét, hogy az emberek tisztában legyenek vele, mennyire fontos odafigyelni a prosztata elváltozásaira", írta facebookos oldalán a Soilent Green. „Amilyen hamar csak lehet, ismét játszani fog velünk, addig is tartsátok meg imáitokban. Le fogja győzni ezt a betegséget..."

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.