Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Családi problémák miatt csúsztatták az új Overkill album munkálatait

Személyes, családi okokból tolták tavaszról nyárra az Overkill új nagylemezének megjelenését – mondta Bobby „Blitz” Ellsworth. Az énekes ugyan nem részletezte a konkrétumokat, de szavaiból arra lehet következtetni, hogy valamelyik közvetlen hozzátartozójánál támadtak súlyos egészségügyi problémák.

„Nem szeretjük a késlekedést, időre szoktunk dolgozni”, magyarázta az énekes a Bravewordsnek adott interjújában. „Ez amolyan melós mentalitás. Ha valamit elhatároztunk, akkor időre végre is akarjuk hajtani a feladatot, pláne, hogy az idő pénz. Viszont a család az egyik olyan dolog, amit mindig is nagyobb becsben tartottunk az Overkillnél vagy a pénznél, és éppen emiatt képes az Overkill is túlélni. Soha nem volt olyan eset, hogy keresztülnéztünk volna bármelyikünk családján is, mindegy, ki játszott éppen a zenekarban. Mindig is odafigyeltünk a családi problémákra. Most éppen valami olyasmi folyik a családomban, amiben muszáj részt vennem: néha heti öt nap erejéig is otthon kell lennem, és a szüleimnél kell aludnom. És eközben egyszerűen lehetetlen a dalszerzéssel foglalkozni. A testvéreimmel együtt mind azzal foglalkozunk, hogy segítsünk anyáméknál. A késés tehát ebből fakad. De nem velem van a gond, nincsenek egészségügyi problémáim.”

A 2012-es The Electric Age elődjénél heavy metalosabbnak, változatosabbnak ígért folytatása a mostani állás szerint tehát nyár közepén kerülhet a boltokba, a kiadó Észak-Amerikában az eOne, a világ többi részén a Nuclear Blast lesz. A csapat tavaly nyári balatonszemesi fellépéséről itt olvashatsz.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.