Shock!

április 23.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Csaknem húsz év után jelenhet meg a hármas Exhorder

Új dalokon dolgozik New Orleans egyik metal legendája, a Kyle Thomas énekes (lásd még Floodgate, Alabama Thunderpussy) vezette Exhorder. Mindez azért pikáns, mert a csapat az elmúlt évtized folyamán többször is megpróbálkozott a friss ötletek végső formába öntésével, ám valami miatt mindig gellert kapott a dolog.

„Éppen dalokat fejezünk be és újakba fogunk bele, készül az új album", írta rövid üzenetében az Exhorder legénysége. „Ismét bocsánatot kell kérnünk a várakozásért, de ígérjük, hogy megéri várni az anyagra!" Az aktuális felállásban Kyle mellett a Vinnie LaBella – Jay Ceravolo gitárpáros képviseli a régi tagságot, és a tavaly ősszel csatlakozott Seth Davis a dobos. A zenekar Jorge Caicedo basszusgitárost állította a márciusban elhunyt Frankie Sparcello helyére. Az új lemez tervezett megjelenéséről egyelőre nincsenek bővebb információk, mint ahogyan a tervezett zenei irányvonalat is homály fedi.

Az extrém, radikális szövegeiről és durva, mocskos thrash/groove zenéjéről elhíresült Exhorder annak idején két nagylemezt jelentetett meg. Ezek közül az 1990-es Slaughter In The Vatican igazi underground kult-klasszikusnak számít, de a két évvel későbbi folytatásra, a meglassultabb, több irányba tapogatózó The Law-ra is sokan esküsznek. A korai Exhorder demók és klubfellépések bevallottan óriási hatást gyakoroltak a '80-as években egy bizonyos Phil Anselmóra és rajta keresztül a Panterára is.

 

Hozzászólások 

 
#1 Tóth József 2011-07-04 22:42
Új Floodgate lemezt ,ha kérhetném! Köszönöm!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.