Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Csak most kezdem megérteni, mennyit jelent az emberek számára a zenénk”

The Magpie Salute névre hallgat az a zenekar, amelyet a The Black Crowes négy ex-tagja hozott létre Rich Robinson gitáros vezetésével. A csapat januárban mutatkozik be New Yorkban, és az érdeklődés máris hatalmas.

1025magpie

A The Black Crowes tavaly sajnos ismét feloszlott, de a jelek szerint a hangszeres szekció nem nagyon bírja egymás nélkül, legalábbis erre utal, hogy Rich Robinson és Marc Ford gitárosok, Eddie Harsch billentyűs, illetve Sven Pipien basszer máris létrehoztak egy új zenekart együtt The Magpie Salute néven. A csapatot mellettük Rich szólózenekarának tagjai alkotják, azaz Joe Magistro dobos, Matt Slocum billentyűs, illetve a két vokalista, Adrien Reju és Katrine Ottosen. A Rich énekével kiálló csapat eleinte csak egy bulival akart bemutatkozni New Yorkban január 19-én, ám az ötszáz fős Gramercy Theatre gyakorlatilag azonnal megtelt, így lekötöttek további három bulit ugyanoda a következő napokra – amelyekre szintén azonnal elkapkodták a belépőket. „A rajongók a jelek szerint nagyon izgatottak, és én is az vagyok”, mondja a fogadtatásról Ford. „Csak most kezdem megérteni, mennyit jelent az emberek számára a zenénk.”

A The Magpie Salute természetesen rengeteg Crowes-dalt és feldolgozást játszik majd, de újdonságok is várhatók tőlük már a New York-i bulikon is.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.