Shock!

március 09.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Csak márciusban születik ítélet Randy Blythe ügyében

Elhalasztották Randy Blythe prágai perének folytatását, így az énekes még a héten hazarepülhet az Egyesült Államokba. A halasztás oka, hogy egy kulcsfontosságú tanú megbetegedett, és nem tudott volna részt venni a csütörtöki és pénteki meghallgatásokon. Így várhatóan csak március elején születik döntés az énekes ügyében.

A halasztást cseh sajtóinformációk szerint Blythe védői kérték, a tanú meghallgatását ugyanis ők indítványozták, és mindenképpen azt szerették volna, ha az illető – akinek személyazonossága egyelőre nem ismert – személyesen tesz vallomást a bíróságon. A testület ennek megfelelően március 4-ére halasztotta a folytatást a csütörtöki meghallgatások után, vagyis Randy Blythe még a héten visszarepül az Egyesült Államokba. Az énekes ígéretet tett rá, hogy március elején ugyanúgy megjelenik a bíróságon, mint most is.

Az egy 2010 májusi koncerten állítólag a frontember által lelökött, majd később fejsérülése következtében elhunyt Daniel Nosek családja mintegy 10 millió koronás (530 ezer dolláros) fájdalomdíjat követel Randytől. Ha Blythe-ot bűnösnek találják, akár tíz év letöltendő szabadságvesztést is kaphat halált okozó testi sértésért. Az eddig meghallgatott tanúk között akadtak, akik Randy ellen vallottak, de olyanok is, akik védelmükbe vették a Lamb Of God énekesét. Az eddig elhangzott vallomások azonban igen ellentmondásosak.

 

Hozzászólások 

 
+5 #2 SYL42 2013-02-07 15:29
Egyezni tudok az előttem szólóval.
Idézet
 
 
+13 #1 Vanishpower 2013-02-07 09:35
Fájdalomdíj???

Az még érthető, hogy el akarják ítéltetni, hogy börtönbe menjen, de "fájdalomdíj"?. Itt van az amerikai rockzenész, jól lehúzzuk mert meghalt a fiunk. Kezd nyílvánvaló lenni, hogy az egész csak arra az 530 ezer dollárra van kihegyezve, nem a fiú halálára.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Wendigo - Budapest, Vörös Yuk, 2007. február 24.