Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Csak jövőre jelenik meg a tizedik Testament

Habár az eredeti tervek még az idei év második feléről szóltak, végül csak februárban érkezik a Testament új lemeze, a The Dark Roots Of Earth – ezt maga Chuck Billy énekes közölte egy ecuadori közönségtalálkozón. A Bay Area thrasherek jelenleg épp Dél-Amerikában koncerteznek, a lesérült Paul Bostaph helyén Jon Allen dobol.

A lemezmegjelenés elcsúsztatása vélhetően nem érinti a már jóelőre beharangozott őszi amerikai Anthrax – Testament – Death Angel turnét, hiszen a zenekar már a lemez jelentős részét rögzítette Andy Sneap segítségével. Az aktuális bulikon a bandát kisegítő Jon Allen már korábban is többször játszott a Testamenttel az utóbbi évtized folyamán, és a stúdiómunkák során is segített nekik végső formába önteni a dobtémákat. Mivel a tavasszal lesérült Paul Bostaph gyógyulása még mindig húzódik, még nem tudni pontosan, mikor csatlakozhat ismét társaihoz a dobos, de Paul mindenesetre továbbra is a Testament teljes jogú tagja. A lemezen azonban nem játszik, a ritmusokért Gene Hoglan, illetve két dal erejéig Chris Adler feleltek.

Chuck Billy egy korábbi interjúban azt mondta, a The Dark Roots Of Earth vérbeli Testament anyag lesz. „Ezúttal Alex Skolnick és a többiek is aktívan hozzátették a magukét a lemezhez. A The Formation Of Damnationnél Alex gyakorlatilag csak a szólókat nyomta fel, de így is teljesen jó lett a végeredmény, mert direkt az ő számára alakítottuk ki a dalok szerkezetét. Most azonban tényleges zenekari munka zajlott."

A Testamentet ismerve azért inkább a februárt se vegyük végleges dátumnak...

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.