Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Crystal Viper: visszatért a boszorkány!

Queen Of The Witches címmel jelenik meg február 17-én a lengyel Crystal Viper új albuma. A zenekar jövőre nálunk is fellép, és most a lemez első single-je is meghallgatható The Witch Is Back címmel.

1214cv

The Witch Is Back a címe a lengyel Crystal Viper új kislemezdalának, amely az AFM által kiadandó új lemezen, a Queen Of The Witchesen szerepel majd. A lemez február 17-én kerül a boltokba, és jó hír, hogy a zenekar április 2-án Budapesten, a Barba Negrában is fellép a Bloodbound és Thobbe Englund társaságában. További részletek itt.

Az új album producere egyébiránt Bart Gabriel (Cirith Ungol, Mythra, Sacred Steel) volt, és több vendég is felbukkan rajta: elfogadta a banda meghívását Ross „The Boss” Friedman, a Manowar klasszikus korszakának szólógitárosa, akárcsak Jeff „Mantas” Dunn, a Venom riffmestere, illetve Steve Bettney, a NWOBHM-érás Saracen énekese is.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+2 #1 Tom 2016-12-14 14:52
Nekem mindig olyan képzetem volt a Crystal Viper énekesnőjét hallgatva, mint a rocker-társaságban lévő 40 kilós kiscsaj, aki beugat a tőle egy fejjel magasabb pláza-cicáknak, majd a srácoknak úgy kell szétválasztani őket, hogy ne verjék meg ....
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.