Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Corey Taylor: „Minden Mustaine-re esik egy Hetfield is”

A Stone Sour új albuma, a House Of Gold & Bones Part 1 nagy sikernek tűnik világszerte, és az újabb erős lemeznek köszönhetően természetesen a csapból is Corey Taylor folyik a rockmédiában. A frontember mindezt azzal hálálja meg, hogy még kényes témák kapcsán sem tesz lakatot a szájára…

„Nem igazán”, mondta Corey a Metal Sucksnak arra a kérdésre, nem fél-e attól, hogy Phil Anselmóhoz hasonlóan egyre mélyebb és mélyebb lesz a hangja. „Még tudok magasra menni, szóval minden rendben. Fogalmazzunk úgy, hogy Philnek sokkal több problémája van a mély hangnál… Az én torkom nagyjából ugyanarra képes az utóbbi tizenöt évben, szóval nem aggódom. Emellett pedig nem is iszom. Cigiből mondjuk nem csökkent az adagom, de a pia már nem játszik, szóval megpróbálok olyan egészséges maradni, amennyire az csak lehetséges.”

Az énekes Dave Mustaine-t sem kímélte a beszélgetésben, igaz, itt is kérdésre válaszolt. „Senkinek sem szabadna mikrofont tolnia Dave Mustaine képébe, hacsak nincs éppen a színpadon. Akármikor is nyilvánul meg, szenvedek. Volt ez a nagy dolog a Twitteren, amikor az emberek olyanokat írtak, hogy Mustaine miatt szégyellnek metalosok lenni, de én úgy voltam ezzel: bassza meg, kit érdekel? Minden Mustaine-re esik egy Hetfield is… Ezek az ő nézetei, hadd dumáljon csak összevissza minden szart, amit akar, és senkit se bátortalanítson el ezekkel a baromságokkal. Csak mert akad egy arc, akinek lövése sincs arról, miről dumál, nem jelenti azt, hogy nincs mellette másik húsz, aki meg képben van…”

Ami a jól dokumentált Velvet Revolver kalandját illeti, Corey nem bánkódik amiatt, hogy végül nem került be a csapatba. „Azt hiszem, ez inkább a zenekar körüli kérdőjelekről szólt, nem az engem illető kétségekről… Ha bármit is számít ez, szerintem inkább a saját dolgaikkal akartak foglalkozni, hiszen Slashnek ott a zenekara, Duffnak a Loaded és egy sor másik projekt, de Matt és Dave is elfoglalt. Szerintem nem igazán érdekelte őket a Velvet Revolver közös folytatása… De a hírek nyilvánosságra kerültek, mielőtt bárki is beszélt volna velem erről, és Slash küldött is egy emailt, amiben bocsánatot kért, mert nem így akarták velem közölni a döntést. És totálisan meg is értem ezt, haver. A lényeg annyi, hogy jammelhettem pár olyan emberrel, akiket kölyökként istenítettem. Vagyis ez legyen a legrosszabb dolog, ami életemben megesik velem…”

 

Hozzászólások 

 
+5 #5 GTJV82 2012-11-10 08:50
Hát nem tudom, azért akik folyamatosan cigiznek előbb-utóbb ált. a (magas) hangok rovására megy a dolog, nem 1-2 Corey-nál nagyobb tudású énekes esett már ebbe a csapdába bele a hosszú évek alatt: Robert Plant, Don Dokken, Ray Alder...stb.
Ha komolyan egészséges akarna lenni a cigit dobná el elsőre...
Idézet
 
 
+5 #4 vorson 2012-11-10 02:56
Attól függetlenül, hogy nagy Pantera fan vagyok, Philnek tényleg nem a régi már a hangja és valóban nem ez a legnagyobb problémája, ha ismeritek az előéletét... Szóval Corey ezzel sztem semmi sértőt nem akart mondani...
Idézet
 
 
-1 #3 Tacitus 2012-11-08 17:16
Talán hogy teljesen fölösleg tahó módon belekötött Phil bátyóba?
Idézet
 
 
+3 #2 revdav11 2012-11-08 16:44
Zoli mi a bajod Coreyval?
Idézet
 
 
-3 #1 Zoli 2012-11-08 08:08
inkább véglegesen menne el a hangja...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.