Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Combos mezőny Tokajban: Mastodon, Airbourne, Deicide

Ismét kellően keménykötésű lesz a Hegyalja felhozatala: a július 13-tól 17-ig a szokásos tokaji helyszínen megrendezett fesztiválon már biztosan ott lesz a Mastodon, az Airbourne, a Pennywise, az Amorphis és a Deicide, de további rock/metal vonalról érkezett fellépők is várhatók.

A tavalyi Motörhead és a két évvel ezelőtti Machine Head – Testament – Death Angel felhozatal után 2011-ben is érdemes lesz ellátogatni Rakamazra, hiszen a Hegyalja fesztivál ebben az évben is bivalyerős mezőnnyel készül a nyárra.

Bukovinszky Béla, a rendezvény főszervezője a Lángoló Gitároknak adott interjújában megerősítette: július közepén már biztosan ott lesz a Tiszánál a Mastodon (a képen), akik főzenekarként érkeznek a fesztiválra. Brann Dailorék eddig egy ízben, 2003 februárjában jártak Magyarországon, a gödöllői Trafóban, ám azóta történt egy s más a zenekar háza táján. Többek között az egész világon kultstátuszba emelkedtek és a metal megmentőiként ünneplik őket... A csapat márciusban karrierje első hagyományos koncert DVD-jével jelentkezik Live At The Aragon címmel.

Rajtuk kívül fellép még a fesztiválon a jelenlegi rock'n'roll színtér egyik legjobb zenekara, a tavaly Budapesten már bemutatkozott ausztrál Airbourne, a hamarosan új albummal jelentkező finn Amorphis (akik lassan többet tartózkodnak nálunk, mint hazájukban, hiszen novemberben is felléptek Budapesten), valamint a februárban egy To Hell With God című anyaggal visszatért death metal legenda, a floridai Deicide. Szintén itt lesz az Ignite frontember Téglás Zolival megerősített Pennywise, a magyar mezőnyt pedig olyan nevek képviselik majd, mint a Tankcsapda, Ákos, az Edda, a Depresszió, a harmadik lemezét nemsokára megjelentető Subscribe vagy a Dalriada.

További részletek és információk hamarosan és folyamatosan.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.