Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Chuck emlékére indul turnéra a Death hét egykori muzsikusa

Igazi válogatott elit társaság indul speciális, ötállomásos amerikai turnéra a közeljövőben Death To All Tour 2012 fedőnéven: a Death korábbi muzsikusai a tavaly tíz éve elhunyt Chuck Schuldiner emlékére, illetve az egészségügyi problémákkal küzdő profi zenészeket támogató Sweet Relief Musicians Fund alapítvány javára.

Az illusztris társaság tagjai az Individual Thought Patterns és a Symbolic albumokat feljátszó Gene Hoglan és a Humanen varázsoló Sean Reinert dobosok, a basszusgitárért a Human és Individual Thought Patterns korszakban tag Steve DiGiorgio és a The Sound Of Perseverance bőgőse, Scott Clendenin felelnek majd, a gitárosok pedig Paul Masvidal (Human), Shannon Hamm (The Sound Of Perseverance) és Bobby Koelble (Symbolic).

A formáció egyelőre San Franciscóban, Los Angelesben, Chicagóban, New Yorkban és Orlandóban lép majd fel, de nem lennénk meglepődve, ha a menetrend később kibővülne, a komoly érdeklődés ugyanis szinte garantált. Egyelőre nem tiszta, ki énekli majd a dalokat, mint ahogy az sem, pontosan mikor és milyen programmal fut majd le a miniturné, de hamarosan ez is kiderül...

 

Hozzászólások 

 
+1 #3 feca 2012-03-16 16:04
Énekelni mehetne annak a kanadai Death Tribute bandának az énekes/gityósa, akik egy végtelen profi DVD-t is megjelentettek az egyik koncertjükről, ahol Koelble, Hamm és Nick Barker is jelen volt.
Idézet
 
 
+2 #2 Equinox 2012-03-16 15:40
Brutal Assaultra velük, plííííííííííííí íííííííííííz!
Idézet
 
 
+2 #1 simple 2012-03-16 13:15
Költözök Amerikába:))
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.