Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Cavalera & Puciato Művek: tizenöt sötét dalon dolgoznak

Mint arról már beszámoltunk, Max Cavalera legújabb projektje a The Dillinger Escape Plan frontember Greg Puciatóval közös formáció, mely Greg twitteres bejegyzése szerint máris tizenöt dalötlettel rendelkezik. A páros először a tavalyi Soulfly lemez egyik számában dolgozott közösen.

„Épp most értem vissza Phoenixből. Max Cavnek és jómagamnak most már tizenöt olyan dalunk van, amilyen senki másnak sincs. Sötétek!”, írta Greg a Twitteren, vagyis az eddig csupán ötlet szinten létező projekt megkezdte a tényleges munkát is. Greg egy korábbi facebookos posztja szerint „egy albumnyi thrash brutalitáson" dolgoznak Maxszel, valami hasonlón, mint Cavalera 1994-ben megalakított Nailbomb formációja. Max utóbbiban a Fudge Tunnel főnök Alex Newporttal közösen játszott egyfajta különösen durva hardcore/punk/metal elegyet a Point Blank albumon, majd a Proud To Commit Commercial Suicide koncertlemezen. Max és Greg kölcsönösen nagy tisztelői egymás munkásságának, Puciato vendégszerepelt is a tavalyi Soulfly album, az Omen egyik legjobb dalában, a Rise Of The Fallenben.

Maxhez kapcsolódó hír, hogy a Cavalera Conspiracy kettes lemeze, a március 29-én megjelenő Blunt Force Trauma már itt van a kanyarban.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.