Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Carcass: „Nem ismételhetjük meg a Surgical Steelt”

0524carcassBill Steer egy friss interjúja alapján leghamarabb az év utolsó hónapjaiban kezdhet el érdemben gondolkodni a Carcass a tavalyi Surgical Steel folytatásán. A gitáros szerint nem rohannak sehová, mert az albumnak ismét nagyon jónak kell lennie.

„Azt nem mondanám, hogy konkrét terveink vannak, de szeretnénk új dalokat írni”, mondta Steer a FaceCulture-nek. „Jelen pillanatban ez lehetetlen, mert novemberig folyamatosan koncertezünk, de egy ponton elkezdünk majd jammelni pár ötleten, és ezekből indulunk majd ki. Összecsapni semmit sem szeretnénk, mert ha csinálunk még egy lemezt, annak jelentőségteljesnek kell lennie. Nem ismételhetjük meg pontosan ugyanazt a receptet, mint a legutóbbi lemeznél. Az akkor szerencsés eset volt: a riffjeink, Jeff hangja meg az egész, ahogy összeraktuk, minden remekül működött, és ez tök jó, de még egyszer nem ismételhetjük meg. Viszont nem vagyunk olyan emberek, akik mindent megterveznek és átbeszélnek és agyonanalizálnak, szóval össze kell majd jönnünk a próbateremben, mint mindig, áttekinteni minden fellelhető anyagot, aztán meglátjuk, mi jön össze ezekből…”

A Carcass jelenleg az európai fesztiválokon játszik, augusztus elején Wackenben is ott lesznek.

 

Hozzászólások 

 
+4 #2 Szőlő 2014-07-17 09:47
Most őszintén, annyira nem ölt meg a sebészeti acél. Oké-oké,biztos túl sokat vártam. Egyszerűen a Heartwork-öt semmi nem tudja megközelíteni. Azon gondolkoztam valamelyik nap, hogy milyen jó nekem, 40 évesen, mert pont a legnagyobb lemezeken nőhettem fel. A teljesség igénye nélkül: seventh son, keeper, master, rust, appetite, nevermind,heart work, human, legacy, black album, dr. feelgood, razors edge..... bocs, elnosztalgiázta m. A közös lemezhallgatáso k a haverokkal, pár sörcsivel...
Idézet
 
 
+1 #1 Violent Coercion 2014-07-15 16:52
Hát maj' meglátjuk mi extrát tud nyújtani a fiatal Ash, de maradok pesszimista. egyelőre..
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.