Shock!

április 18.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Campbell és Clarke is okkal maradt távol Lemmy temetéséről

0112mheadSzombaton temették el Hollywoodban a Motörhead december 28-án elhunyt főnökét, Lemmy Kilmistert, és a neten százezrek által követett ceremónia során sokaknak szemet szúrt, hogy sem a banda utolsó felállásának gitárosa, Phil Campbell, sem a legklasszikusabb trió hathúrosa, „Fast” Eddie Clarke nem volt jelen a helyszínen. Ennek azonban mindkettejük esetében nyomós oka volt.

„Csodálatos volt a megemlékezés Lemmyről, mindenki csodálatosan beszélt”, mondta távollétéről Campbell. „Nagyon szerettem volna ott lenni, de nem állt módomban: sajnos az orvosok azt tanácsolták, hogy a legutóbbi kórházba kerülésem fényében inkább ne induljak ilyen hosszú repülőútra. De ezt leszámítva egyébként jól vagyok, és én is végignéztem a közvetítést, szóval mindenkinek köszönöm a Motörhead-csapatból, hogy megszervezték a dolgot.”

Eddie Clarke ennél profánabb okok miatt nem tudott ott lenni a búcsúztatón. „Vannak bizonyos múltbeli bűneim, amelyek miatt hosszabb számomra vízumot szerezni, és az ünnepek miatt egyszerűen nem volt elég idő rá”, írta a Facebookon a Motörhead legklasszikusabb felállásának gitárosa. „De online megnéztem, és úgy gondolom, mindenki megtett minden tőle telhetőt. Todd Singerman, a zenekar menedzsere fantasztikus munkát végzett, Lemmy fia, Paul gyönyörűen beszélt, akárcsak Mikkey Dee. Arra emlékeztetett ez az egész, milyen hatalmas ember is volt Lemmy, és mennyire a zenéjéért, a Motörheadért és a rajongókért élt. Jó volt látni azt a képet is a régi bandáról, középen Phillel. Nagyszerű idők voltak azok, és mindketten nagyon hiányoznak nekem. Remélem, nektek is annyira tetszett ez az egész, mint nekem. Nagyon szomorú volt, de remekül átjött az üzenet a nagy emberről.”

Lemmy temetését mintegy 280 ezren követték végig élőben a neten, és olyan neves rockzenészek mondtak beszédet a Motörhead főnökének emlékére, mint zenésztársa, Mikkey Dee, Rob Halford, Lars Ulrich, Slash vagy Dave Grohl.

 

Hozzászólások 

 
+27 #2 bogar 2016-01-12 10:41
Idézet - Venomádi:
Campbellnek szólnia kellett volna, hogy "arrébb seggfejek!" felszállni a repülőre és ott lenni. Így korrekt, szinte a két legalapabb ember hiányzott. Még szerencse, hogy volt valaki a bandából ott egyáltalán.


Igazad van. Aztán valahol az óceán felett rosszul lesz és lehet szervezni még egy temetést. Bravó!
Idézet
 
 
-23 #1 Venomádi 2016-01-12 09:49
Campbellnek szólnia kellett volna, hogy "arrébb seggfejek!" felszállni a repülőre és ott lenni. Így korrekt, szinte a két legalapabb ember hiányzott. Még szerencse, hogy volt valaki a bandából ott egyáltalán.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.