Shock!

április 17.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Tévesen keltették Phil Campbell halálhírét

1201pcUgyan hétfő este megjelent egy hír, miszerint Phil Campbell elhunyt, mindez szerencsére kamunak bizonyult. A Motörhead gitárosa gyógyul, és már a két elmaradt buli friss dátumát is kitűzték.

A Horns Up Rocks! egy brooklyni klubtulajdonos instagramos posztja alapján világgá kürtölte tegnap este, hogy meghalt Phil Campbell, a Motörhead gitárosa, akit Németországban kórházba szállítottak a múlt héten, és egészségi állapota miatt mind a berlini, mind a hamburgi koncertet törölni kellett. Egyelőre nem tudni, mi baja van Philnek, de a Motörhead sajtóteamje szerencsére gyorsan cáfolta a halálhírt, majd nem sokkal később egy facebookos bejegyzést is közzétettek, amelyben megerősítik: a gitáros állapota javul. Ami az elmaradt koncerteket illeti, a hamburgi bulit december 9-én, a berlini koncertet pedig december 11-én pótolják.

A friss Bad Magic lemezt turnéztató Motörheadnek legutóbb szeptemberben kellett koncerteket törölnie Lemmy rosszullétei miatt. A zenekar nyári soproni fellépéséről itt olvashatsz, a novemberben harmincöt éve megjelent Ace Of Spades lemezről pedig itt írtunk.

 

Hozzászólások 

 
+10 #1 Codename333 2015-12-01 09:51
Így legalább még sokáig fog élni :D
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.