Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

California Breed: Bonham helyett Castillo

0803cbJason Bonham nélkül, de nagy méretekben játszik majd a következő időszakban Glenn Hughes új projektje, a California Breed: a dobos különböző egyéb elfoglaltságai miatt nem fog tudni részt venni a közelgő turnékon, így egy szintén neves veteránnal egészül ki a trió.

Az Alter Bridge amerikai turnéjának vendégeként, majd önálló európai turnén, végezetül pedig Slash angliai arénabulijainak nyitószámaként játszik majd a következő időszakban a California Breed, a Black Country Communion tulajdonképpeni utódzenekara, amelyet Glenn Hughes és Jason Bonham hozott össze a fiatal Andrew Watt gitárossal. A tavasszal megjelent debütáló nagylemez jó fogadtatásra talált, így van is értelme ütniük a vasat, viszont Bonham sajnos nem fog tudni koncertezni a bandával: amikor bejöttek az említett lehetőségek, az állandóan ezer dologban utazó Jason már elkötelezte magát más irányokba. Így aztán Hughes és Watt kisegítő után nézett, és Joey Castillo személyében találták meg az ideális embert, akit a Queens Of The Stone Age-ből vagy az Eagles Of Death Metalból, netán a '90-es évek közepének Danzigjéből lehet ismerni.

Glenn egyébként többször is leszögezte, hogy a California Breed nem egyszeri fellángolás, vagyis a mostani koncerteken túl is bizonyosan lesz folytatása a dolognak. A trió Magyarországra természetesen nem jön, de november 20-án Bécsben, az Arenában el lehet csípni őket.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.