Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

C.O.C.: nemcsak Peppert, hanem Agellt is visszahoznák?

Hét év szünet után ezen a héten végre hivatalosan is megjelent a Corrosion Of Conformity új nagylemeze, igaz, a banda jelenleg trióban üzemel. Mike Dean, Reed Mullin és Woody Weatherman eddig is sokat beszéltek Pepper Keenan újonnani csatlakozásáról, Mullin azonban most megkavarta a kását azzal, hogy Karl Agell egykori énekest is behozta a képbe.

„Automatikusan jött össze ismét a banda", magyarázta a dobos a Bravewordsnek. „Pepper felhívott minket a semmiből úgy, hogy a csapat tulajdonképpen már nem létezett, és közölte: a Down bulikon rengeteg felkérést kapott a C.O.C. kapcsán, szóval meg kellene csinálni. Kicsit gondolkodtunk rajta, aztán egy hét múlva úgy voltunk vele: mi a fasz bajunk lehet belőle? Jó kis buli lenne, csináljuk meg már csak nosztalgiából is, aztán ha valami több is kisül belőle, az még jobb... Aztán végül másképp alakultak a dolgok, mert Peppernek többet hoz a konyhára a Down. És ez teljesen oké, nem hibáztatom érte, hiszen nemrég született meg a kislánya. Semmiféle rossz érzés nem volt bennünk ezzel kapcsolatban."

Mike, Woody és Reed eddig is többször emlegették, hogy Pepper előbb-utóbb biztosan visszatér hozzájuk, a dobos azonban az interjúban egy új embert is megemlített: azt a Karl Agell énekest, aki a C.O.C. 1991-es Blind mesterművén énekelt (a képen a Blind felállás, balról a második Phil Swisher basszer, akit egy hasonló reunion aligha érint majd). Karllal Mullin több koncertet is adott Corrosion Of Conformity – Blind néven az elmúlt években, kizárólag erről az anyagról játszva dalokat. „Talán pont tegnap beszéltem Pepperrel, nagyon jó cimborák vagyunk", mondta Reed. „Kis ideig akadt köztünk némi feszkó, de most már minden csodálatos, és várható is, hogy a jövőben ismét közösen csinálunk majd valamit. És hogy őszinte legyek, mivel itt a harmincadik évfordulónk, nagyon szeretnék csinálni egy újjáalakulást Pepperrel és Karllal, mert hihetetlenül imádom a Blind albumot!"

Agell jelenleg a Leadfoot énekese, ez a projekt azonban utoljára 2002-ben jelentetett meg nagylemezt We Drink For Free címmel, bár hivatalosan továbbra is aktívak, és elméletileg dolgoznak a negyedik anyagon. Kíváncsian várjuk a folytatást...

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.