Shock!

május 17.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Burning Bright (Field On Fire): új dal a Nine Inch Nails évzáró EP-jéről

nineinchnails_cMa új EP-vel jelentkezik a Nine Inch Nails. A Burning Bright (Field On Fire) című dalt máris meg lehet hallgatni a kiadványról.

Trent Reznor betartja, amit ígért: a Nine Inch Nails agya korábban azt nyilatkozta, még idén kapnak új zenéket a bandától a rajongók, és szó szerint az utolsó pillanatban, december 23-án, azaz a mai napon kijön tőlük egy ötszámos EP tőlük Not The Actual Events címmel. Ha hihetünk Trentnek, a kiadvány zeneileg elég rendesen eltér a legutóbbi albumtól, a 2013-as Hesitation Markstól, és sokkal inkább az utóbbi idők filmzenés produktumaival rokon, amelyeket állandó partnerként Atticus Ross-szal ír Reznor. Mindez persze nem meglepő, Ross ugyanis most már hivatalosan is tagja a NIN-nek is. „Egy barátságtalan, nagyjából áthatolhatatlan lemez elkészítésére volt szükségünk", mondja Trent. „És azért EP, mert ez volt a megfelelő hosszúság a történet elmeséléséhez."

A Dave Grohl és Dave Navarro vendégszereplésével is színesített anyag digitálisan, bakeliten és CD-n is kijön, de nem egy lesz az egyetlen megjelenés a közeljövőben a Nine Inch Nailstől: tavasszal, kizárólag bakeliten The Fragile: Deviations 1 címmel, négy lemezen jelenik meg a banda 1999-es albumának új változata, amelyen harminchét instrumentális, alternatív és kiadatlan dalváltozat kap helyet. Ezek nagyobbik része soha nem jött ki sehol, és szintén Ross-szal közösen rakta össze őket Reznor. Trent emellett John Crawdord társaságában belekezdett egy hagyományosabb újrakiadási projektbe is, amelynek keretében vinylen is kijön a Broken, a The Downward Spiral és az említett The Fragile.

 

Hozzászólások 

 
#1 cápaidomár 2016-12-23 15:59
Sajnos ez nekem kevés. :-( Pedig Dave Navarro is itt van. Legalábbis a gitáros stílusából rá következtetnék. De megint az a gondom, mint a The Fragile utáni dolgok mindegyikével: vagy unalmas, vagy nem tudok vele mit kezdeni. Ez speciel unalmas. A videó pedig epilepsziásokna k erősen ellenjavallt.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.