Shock!

április 28.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Bonamassa máris nyitott a Black Country Communion újjáélesztésére

0721ghjbUgyan márciusban ő jelentette be, hogy távozik a zenekarból, ami egyben a formáció megszűnéséhez is vezetett, Joe Bonamassa már most, alig néhány hónappal a történtek után is hajlandó lenne megfontolni az újonnani közös munkát a szupergroup többi tagjával. Mindez elsősorban természetesen Glenn Hughes-ra vonatkozik, hiszen a kenyértöréshez az ő nyilatkozatai szolgáltattak indokot.

„Azt mondanám neki, hogy jó látni őt", válaszolta a gitáros a Classic Rock magazin azon kérdésére, mit mondana Glenn Hughes-nak, ha összefutna vele az utcán. „Még mindig Glenn Hughes barátja és rajongója vagyok, egyszerűen csak nem értettem egyet azokkal a módszerekkel, amelyekkel rá akart venni, hogy kötelezzem el magam egy kétéves világ körüli turné mellett Sanghajban és a világ nagy kikötővárosaiban."

Bonamassa ennél is tovább ment: arra a kérdésre, hogy amennyiben öt éven belül Hughes felhívná, és megkérdezné, benne lenne-e egy speciális koncertben, illetve egy albumban, egyértelmű igennel felelt. „Egy percen belül benne lennék mindkettőben. De nem akarnék az illinois-i Peoriában játszani, aztán Rockfordban, aztán St. Louisban, aztán lenyomni egy nyolcvan koncertes amerikai turnét meg a nyári fesztiválokat. Ez nincs benne a pakliban. De soha nem is volt."

A gitáros tavasszal jelentette be, hogy a jövőben biztosan nem kíván részt venni a három kiváló lemezt megjelentetett szupergroup tevékenységében, miután összerúgta a port Hughes-zal a basszer/énekes arról szóló médianyilatkozatai után, hogy Joe miatt nem tervezhet turnét a csapat. Jason Bonham dobos korábban már megpendítette, hogy a Black Country Communion akár más gitárossal is működőképes lehetne, de Bonamassa lelépésével egyidejűleg egyértelművé tette: nem engedi meg nekik a névhasználatot az eredetitől eltérő felállásban. Akkor biztosnak tűnt, hogy a tavalyi Afterglow albumnak ezen a néven soha többé nem lesz folytatása, a mostani interjú fényében erre azért már nem vennénk mérget...

 

Hozzászólások 

 
+2 #2 Tom 2013-07-22 09:24
ez csak az én véleményem, de szerintem a három BCC album többet ér, mint a teljes szóló munkássága.

Isten nagy gitáros technika és hangzás szempontjából is, de dalszerzőnek gyenge közepes. ezért kell Hughes.

lehet azért ő is kezdi érezni, hogy ez azért túl jó volt ahhoz, hogy csak úgy ott hagyja.
Idézet
 
 
+2 #1 Thomas 2013-07-21 20:48
hátha...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.