Shock!

május 02.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Bocsánatot kért Twiggy Ramirez

1027twiggyBocsánatot kért az őt egy korábbi barátnője által megfogalmazott vádak után Twiggy Ramirez. A Marilyn Manson basszusgitárosa az állását is elveszítette, miután Jessicka Addams nemi erőszakról és további bántalmazásról számolt be vele kapcsolatban.

„Csak most jutottak a tudomásomra ezek a bizonyos vádak több mint húsz évvel ezelőttről. Elítélek minden olyan szexuális kapcsolatot, amely nem közös beleegyezésen alapul. Most a családommal töltök majd némi időt, és folytatom néhány éve megkezdett józan utamat. Ha bárkinek is fájdalmat okoztam, bocsánatot kérek, és őszintén sajnálom", áll Twiggy Ramirez, azaz Jeordie White nyilatkozatában. A zenész azután állt a nyilvánosság elé, hogy elveszítette állását a Marilyn Mansonban.

Ramirezt október 20-án nemi erőszakkal és sorozatos bántalmazásokkal vádolta meg korábbi barátnője, Jessicka Addams. A Jack Off Jill nevű csapatban is zenélő Jessicka még a '90-es években élt együtt Twiggyvel, aki állítása szerint rendszeresen bántalmazta és többször is megerőszakolta kapcsolatuk során. Állítása szerint szégyene és félelme miatt nem állt elő akkoriban a történtekkel: attól tartott, ezzel akár zenekara jövőjét is veszélyeztetné, hiszen a Marilyn Manson akkoriban a világ egyik legnagyobb és legnépszerűbb rockbandájának számított.

 

Hozzászólások 

 
#3 19EmpEroR75 2017-10-27 13:54
Hát, ha a társadalom megítélése és első reakciója nem változik - és szerintem nem fog (miszerint ha egy nő előáll zaklatás és/vagy nemi erőszak vádjával akkor 1. hazudik, 2. kurva, 3. hazudik és kurva - és tisztelet a kivételnek, aki tényleg nem így gondolkodik, de az általános felfogás mégiscsak ez), és a nők döntő többsége (ezért is) magába zárja a dolgokat, akkor ne csodálkozzunk, ha bizonyos időnként ez robbanásszerűen előtör többekből és cunamiként söpör végig - hogy aztán rendre el is haljon pár hét, vagy hónap után. Mert a lényegről, a rendszerszintű problémákról, a férfi/női "egyenjogúságról ", "szerepekről" (de utálom ezt a szót) nem beszélünk, és sajnos kibeszéletlen marad ez is (még akkor is, ha nyilván ilyenkor olyanok is előbújnak a maguk történetével, ami nem valós - de ez a lényegen és az arányokon nem változtat).
Idézet
 
 
+4 #2 Sanctus 2017-10-27 08:59
Csak én érzem úgy hogy a téma túltolásával gyakorlatilag pont érdektelenséget váltanak ki belőlünk? Most már minden második cikk minden témakörben azzal foglalkozik hogy ki milyen zaklatás miatt kér vagy nem kér bocsánatot 20-25-30 évre visszamenően. Engem pedig egyre inkább hidegen hagy, pedig általánosságban pont ennek elkerülése lenne a cél...
Idézet
 
 
+3 #1 cápaidomár 2017-10-26 20:32
Nem bonyolította túl.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.