Shock!

augusztus 13.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Black Sheep Of The Family: így szól a mostani felállással a Rainbow első felvétele

Bemutatott egy friss felvételt a Rainbow. Maga a dal persze nem új, hanem a zenekar első száma, a Black Sheep Of The Family feldolgozás mai verziója.

0715rainbow4

Annak idején, 1975-ben a Rainbow debütalbumán már szerepelt a Quatermass öt évvel korábbi dala, a Black Sheep Of The Family feldolgozása, ami a maga idejében kisebb sláger is lett Európában és Japánban. Ritchie Blackmore a zenekar utóbbi években koncertező felállásával is rögzítette a dalt, és most ezt is közzétették. Ez már a negyedik friss Rainbow-stúdiófelvétel a csapat felélesztése óta, igaz, ezek közül csupán egy saját dal szerepelt, a tavaly tavasszal bemutatott Waiting For A Sign – a másik kettő a Land Of Hope And Glory című brit hazafias dal átdolgozása, illetve a klasszikus I Surrender újrája volt.

A Rainbow menetrendjében idén négy európai koncert szerepel: június 6-án a finnországi Rock Festen, június 8-án a Sweden Rockon, június 15-én pedig a malagai Rock The Coaston lesznek láthatók. A fesztiválbulik közé egy önálló koncert is befért június 12-ére, ennek helyszíne a müncheni Olympiahalle. A felállás a jelen állás szerint változatlan, vagyis Blackmore mester társai Ronnie Romero énekes, Jens Johansson billentyűs, David Keith dobos és Bob Nouveau basszer.

Két éve Glasgow-ban, illetve és Birminghamben mi is láttuk élőben a bandát.

 

Hozzászólások 

 
#1 latexbaba 2019-04-30 08:09
Gyengus. És sajnos RB a leggyengébb láncszem; mondom ezt úgy, hogy az egyik legnagyobb kedvencem (volt). Kár ezt erőltetni.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.