Shock!

május 24.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Bizarr borítóval érkezik az Edguy új albuma

0202edguycKözzétette április 18-án megjelenő új lemeze, a Space Police – Defenders Of The Crown borítóját az Edguy. Jó hír, hogy az album zenei anyagát legalább hagyományosnak ígérik…

„Egy színtiszta, epikusan súlyos Edguy lemezt rögzítettünk, a kiadónk pedig egy igazi heavy metal borítót akart hozzá, szóval miért ne engedelmeskedtünk volna nekik?”, mondja Tobias Sammet énekes a lemez sajátos kinézetéről. „Van rajta 1. szörny, 2. faszagyerek akcióhős, 3. képzeletbeli űrkörnyezet, 4. kézzel festett, 5. tűz jön ki a…, 6. fegyver. Nos, beleszarni és megúszni, na, EZ a metal!”

„Azokra az elemekre koncentráltunk, amelyek egyedivé teszik ezt a zenekart, és olyan lemezt vettünk fel, amelyről úgy gondoljuk: a legerősebb és legsúlyosabb album, amit csak az Edguy valaha is készített”, mondta Sammet korábban a zenéről. „Nincs kétségünk afelől, hogy ez lesz az a lemez, amely mérceként szolgál majd az Edguynál a jövőben. És nagyon büszkén mondhatjuk: pontosan tisztában vagyunk vele, hogy noha huszonkét éve létezünk, a legjobb dolgok még előttünk állnak!”

A csapat legutóbbi albuma 2011-ben jött ki Age Of The Joker címmel, de mivel Tobias közben újjáélesztette az Avantasia projektet, és tavaly újabb albumot is kiadott ezen a néven The Mystery Of Time címmel, az utóbbi egy évben gyakorlatilag nem is lehetett hallani róluk.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.