Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Biohazard: nyilvános castingokon keresik Evan utódját

Úgy fest, nem a koncerteken ideiglenes megfejtésként kisegítő Scott Roberts lesz a Biohazardban Evan Seinfeld utódja, a brooklyni hardcore/metalosok ugyanis a közeljövőben nyílt meghallgatásokat tartanak, hogy így pótolják a visszatérő lemez felvételei után távozott társukat.

A banda a hivatalos honlapon tette közzé a felhívást, amelyben nyilvános castingokat hirdetnek a néhány hónapja meglepetésszerűen távozott Evan Seinfeld énekes/basszusgitáros helyére. Az azóta adott koncerteken az a Scott Roberts helyettesítette Evant, aki korábban gitárosként játszott a bandában, de a csapat eszerint mégsem találta kielégítőnek ezt a megoldást, pedig a visszhangok szinte egyöntetűen kedvezőek voltak.

A Biohazardot sürgeti az idő, hiszen Reborn In Defiance címmel szeptember 26-án jelenik meg visszatérő nagylemezük: az első albumuk 2005 óta, és az első az 1994-es State Of The World Address óta, amelyet a banda klasszikus Seinfeld – Graziadei – Hambel – Schuler felállása játszott fel. Billyék szokás szerint intenzív koncertezést terveznek, vagyis a megfelelő pótlást mihamarább szerződtetniük kellene.

A Toby Wright producerrel készült, egyszerre klasszikus vonalúnak és minden korábbinál dallamosabbnak ígért album első új dala, a Reborn már meg is hallgatható itt.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.