Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Bill Warddal együtt vett át egy életmű-kitüntetést Tony Iommi és Geezer Butler

0522sabsbillAnnak ellenére, hogy az utóbbi hetekben megint lelkesen ostorozta volt kollégáit a sajtóban, csütörtök este egy londoni díjátadó gálán ismét együtt jelent meg Tony Iommival és Geezer Butlerrel Bill Ward, a Black Sabbath eredeti felállásának dobosa, aki anyagi okok miatt kimaradt a zenekar hihetetlenül sikeres újjáalakulásából. Ebből persze még felesleges következtetéseket levonni a jövőre nézve...

Május 21-én, a londoni Grosvenor House-ban vette át a patinás Ivor Novello életműdíjat a Black Sabbath. A kitüntetést Tony Iommi egyik legjobb barátja, a Queen gitárosa, Brian May nyújtotta át a zenekarnak, és ugyan a nagy négyesből Ozzy Osbourne nem volt jelen, igazán meglepetésszerűen felbukkant helyette a gálán Bill Ward, a banda dobosa, akiről az utóbbi két és fél évben jószerivel csak amiatt lehetett hallani (ennek kapcsán viszont rengeteget), hogy nem volt képes megegyezni társaival az újjáalakulás paramétereiről. Iommi, Ward és Geezer Butler basszer láthatóan harmonikusan mozgott együtt a gálán, bár utána a sajtónak a dobos elismerte: kissé kényelmetlenül érezte magát, mivel társai nélküle turnéztak és készítettek lemezt. „De remélem, ez változhat", tette hozzá Bill.

Ozzy hollétéről egyébként Tony Iommi is csak annyit mondott: nem tudja pontosan, hol van az énekes, de mintha valamilyen kórházi elfoglaltsága lenne. E rejtélyes műtétről korábban már volt szó, de akkor sem árulta el senki, miért is kell pontosan kés alá feküdnie a frontembernek. Tony a díj átvételekor egyébként megerősítette: a Sabbath jövőre folytatja le karrierje utolsó turnéját. A korábban belengetett újabb nagylemezről ezúttal nem esett szó.

 

Hozzászólások 

 
+1 #3 Venomádi 2015-05-23 11:56
Ozzy-t Sharon tudja irányítani, Ozzy meg a többieket. Tony-ról már olvastuk párszor, hogy lehet ugráltatni.
Idézet
 
 
+18 #2 zombee 2015-05-22 09:26
Lefogadom, senkinek semmi baja Ward-al, csak Sharon kelti a feszültséget. Amúgy közel a 70-hez nem kéne már filléreken vitatkozni.
Idézet
 
 
+26 #1 zebraman 2015-05-22 06:14
"Iommi, Ward és Geezer Butler basszer láthatóan harmonikusan mozgott együtt a gálán"

:-D Miért, táncoltak is egymással?

Rock'n'roll cirkusz!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.