Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Bécsújhelyen és Prágában lehet legegyszerűbben megnézni 2020-ban az Iron Maident

1108maidenNoha többen is okkal reménykedtek egy új album és a hozzá kapcsolódó turné bejelentésében, végül kiderült: még 2020 is a retrós Legacy Of The Beast turné jegyében telik majd az Iron Maidennél. Magyar buli nem lesz, de Bécsújhelyen és Prágában egyaránt könnyen meg lehet majd nézni a csapatot.

Május 1-jétől, először Ausztráliában, majd június elejétől Európában folytatódik az Iron Maiden hatalmas sikerű Legacy Of The Beast turnéja. A zenekar fesztiválbulikat és önálló aréna-, illetve stadionkoncerteket egyaránt ad majd a kontinensen. Hazai fellépés jövőre sajnos nem lesz – a turné tavaly, a VOLT Fesztiválon már érintette Magyarországot –, de azért nem kell túl messzire utaznia annak, aki meg szeretné nézni Bruce Dickinsonékat: július 7-én Prágában lépnek fel a Sinobo Stadionban, július 16-án pedig Bécsújhelyen játszanak az új Wiener Neustadter Stadionban. Mindkét városban az Airbourne és a Lord Of The Lost lesz a vendégzenekar.

A bejelentés önmagában nem meglepő, ám rajongói- és sajtókörökben egyaránt többen feltételezték, hogy a zenekar inkább egy új lemezt és az ahhoz kapcsolódó turnét harangoz majd be a héten. Ennek oka, hogy a Maiden tagjait idén több alkalommal is látták Párizsban, akárcsak producerüket, Kevin Shirley-t, és a csapat a legutóbbi nagylemezeket a francia fővárosban rögzítette. Eszerint azonban a következő album köre még várat magára.

Bruce Dickinson pesti előadásáról itt olvashatsz.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.