Shock!

április 18.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Baron Von Stormként tér vissza a színre Matt Sorum

Mivel a Velvet Revolver szituáció nem oldódott meg, és Slash, illetve Duff McKagan bokros teendői miatt a jelek szerint belátható időn belül nem is fog, Matt Sorum is másfelé keresi a boldogulást. A dobos Diamond Baby néven alapított új zenekart barátnőjével, Ace Harperrel közösen.

Matt a friss formációban Baron Von Storm néven fut, élete párja pedig Ace Of Diamondsként, zenei együttműködésük azonban nem újkeletű: korábban már játszottak együtt a Darling Stilettosban, ahol Matt produceri teendőket is ellátott. „Ace és én remekül tudunk együttműködni", mondta még utóbbi projekt kapcsán Sorum. „Mindenképpen szerettem volna támogatni az elképzelései megvalósításában, mert nagyon komolyak. Nagyszerű énekes és táncos, szóval igazán izgalmas őt klasszikus rockzenével megtámogatni. Igazi forró, szexi, minden határt áthágó, fullos rockshowról van szó, ami mindenkit seggreültet. A produkció száz százalékig megkoreografált, nem valami részeg parti romjain alakult társaságról van szó."

A Diamond Baby tagjai Ace és Matt mellett Lisa The Lover billentyűs, Mr. Fitz basszusgitáros és Duke Oz gitáros, a The Last Rockstar dalra forgatott első videoklipjük az alábbiakban megtekinthető.

 

Hozzászólások 

 
#1 kamikaze 2011-07-20 10:46
Blondie epigon.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.