Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Bach nem kér a Skid Row-ból, a Skid Row nem kér Bachból

Miután Rachel Bolan egy aktuális interjúban ismét azt találta mondani, hogy a Skid Row soha nem is fontolgatta Sebastian Bach visszavételét a zenekarba, a hamarosan új lemezzel jelentkező énekes is egyértelművé tette: kicsit fárasztja már, hogy állandóan mindenki arról faggatja, mikor megy vissza a bandába.

A Skid Row basszusgitárosa az SCTimes.comnak beszélve azt mondta: miután 1996 végén megszabadultak Bachtól, mindannyian azt hitték, hogy a Skid Row sztorinak vége. „Aztán elkezdtük kapni a maileket, a menedzsmenthez pedig sorban érkeztek a levelek arról, hogy az emberek látni akarják a Skid Row-t, és egy idő után nekünk is elkezdett hiányozni a dolog. De mind tudtuk, hogy ha folytatjuk, másképp csinálunk majd mindent", fogalmazott Rachel Bolan. „Igazából az rúgott minket seggbe, amikor 1999-ben Johnny Solinger is csatlakozott hozzánk. Ott állt egy másik énekes, és csakis pozitív dolgokat sugárzott magából..."

Rachel szerint nem igaz, hogy a felek valaha is egyeztettek volna Bach esetleges visszatéréséről. „Soha nem került szóba a dolog. Soha. Minden ezzel ellentétes szóbeszéd csak híresztelés. A '90-es években megszabadultunk tőle, és soha nem is néztünk vissza utána. A Johnnyval közös első turnénk után olyan volt, mintha mindig is így lett volna. Nagyon furcsa, de ha hallok a rádióban egy régi nótát, tök bizarrul hangzik számomra, mert ahhoz szoktam, hogy Johnny énekel nálunk."

Bolan nyilatkozata után Sebastian Bach a Twitteren annyit fűzött hozzá a dologhoz: ha egykori zenésztársának szavai után csak egyvalaki is befejezi annak firtatását, hogy mikor megy vissza a Skid Row-ba, már jól jár. Igaz, az énekes pár hónappal ezelőtt egy tévéműsorban Rachellel szöges ellentétben azt mondta, igenis voltak egyeztetések a reunionról. „Épp a Guns N' Rosesnak nyitottunk, és Doc McGhee-vel (a Skid Row korábbi és a Guns N' Roses akkori menedzsere) lógtam", mondta akkor Bach. „Doc odaadta a telefont, aminek a másik végén Snake (Dave „The Snake" Sabo, a Skid Row gitárosa és főnöke) volt, és beszéltünk is arról, hogy ki kellene hozni egy box setet vagy valami retrospektív cuccot. Ezután még szóba került párszor a dolog, aztán a végén azt mondták, hogy lefújva az egész, nincs se reunion, se semmi más. Utána meg olvasom a Blabbermouthon, hogy hajókon játszanak a Karib-tengeren, meg ilyenek... Hallasz valamit, aztán szögegyenest mást csinálnak."

Bach új albuma, a Kicking & Screaming szeptember 27-én érkezik a Frontiers gondozásában, de a Johnny Solinger-féle Skid Row is nagyban dolgozik a következő albumon, amit a klasszikus stílushoz való visszatérésként jellemeznek. „Snake-kel írunk, amint lehetőségünk van rá", mondta Rachel a fenti interjúban. „Nagyjából nyolc dalunk készült el, és még legalább tízet szeretnénk írni, hogy megfelelően válogatni tudjunk közülük. Mivel én Atlantában élek, ő meg Hollywoodban, mindez kicsi tervezést igényel... Mailben is tudunk dolgozni, de általában akkor állnak helyre a dolgok, ha leülünk egy szobában és nekifekszünk a zenének. Kétlem, hogy az album idén kijönne, de 2012-ben talán megjelenhet. Amikor 1988-ban felvettük az első lemezünket, sosem gondoltam volna, hogy 2012-ben még mindig albumokat készítünk majd..."

A Skid Row klasszikus Slave To The Grind lemezéről itt írtunk.

 

Hozzászólások 

 
#1 Nűnű 2011-07-24 17:13
18 and Life, Youth Gone Wild, a teljes Slave to the Grind lemez, hajh ... mekkora zene volt, mekkora bandával ...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.