Shock!

április 22.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Az eddigi legjobb albumunkat készítettük el”

1206tntJövő tavasszal jelenik meg a norvég TNT új nagylemeze. A zenekar frontján ismét Tony Harnell áll, aki egy – újabb – rövid kilépést követően májusban tért vissza Ronni Le Tekrø gitáros oldalára.

2017 tavaszán, a Frontiers kiadó gondozásában kerül a boltokba a TNT új albuma. „A zene igazán izgalmas, és igazi mérföldkőnek ígérkezik a zenekar számára ez a lemez”, mondja a friss szerzeményekről Ronni. „Az eddigi legjobb albumunkat készítettük el, és izgatottan várjuk, hogy a Frontiersszel közös munka révén eljuttassuk a rajongókhoz is!”

A TNT jövőre elég komoly koncertezést is tervez, aminek egyébként nem kizárólag az új anyag adja az apropóját, hanem a klasszikus Tell No Tales megjelenésének harmincéves jubileuma is. Januárra már lekötöttek egy sor norvég fellépést, de ott lesznek február elején az amerikai Monsters Of Rock hajófeszten is. A csapat aktuális felállásának harmadik alaparca Diesel Dahl dobos, a régi motorosokat pedig Ove Husemoen basszer és Roger Gilton billentyűs egészíti ki – az utolsó időszak bőgőse, Sid Ringsby tehát ment a levesbe.

Harnell legutóbb ködös indokokkal, de eltökélt benyomást keltve hagyta ott 2015 elején a TNT-t, majd a Skid Row-ban folytatta, innen azonban néhány hónap után szintén lelépett. A banda legutóbbi sorlemeze 2011-ben jött ki A Farewell To Arms címmel, ezen még Harnell elődje-utódja, az angol Tony Mills énekelt.

 

Hozzászólások 

 
#3 SiriKeeton 2016-12-09 01:15
Idézet - Nagy Andor:
Idézet - SiriKeeton:
Dobrády Ákossal nem lesz reunion valamikor?


Ha lesz, tutira készítünk velük egy Intit!


El kell ismernem, ez jobb az enyémnél. Míg én csak a szokásos TNT-poént melegítettem fel (bár szerintem sosem unalmas!), addig te csuklóból überelted... Mindjárt megnézem a jutúbon a Titkos üzenetet vagy a Bolond aki sír egy lány utánt.
Idézet
 
 
+5 #2 Nagy Andor 2016-12-07 00:52
Idézet - SiriKeeton:
Dobrády Ákossal nem lesz reunion valamikor?


Ha lesz, tutira készítünk velük egy Intit!
Idézet
 
 
+5 #1 SiriKeeton 2016-12-06 22:40
Dobrády Ákossal nem lesz reunion valamikor?
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Wendigo - Budapest, Vörös Yuk, 2007. február 24.