Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Az Anthrax Dan Lilkerrel, az Overkill David Ellefsonnal áll színpadra a következő hetekben

Április a különleges beugrások hónapja lesz a latin-amerikai metálrajongók számára: az Anthrax Dan Lilkerrel, az Overkill David Ellefsonnal járja majd be a kontinenst a következő hetekben.

0329lilker

Különleges bejelentést tett az Anthrax: személyes okok következtében Frank Bello basszer nem vesz részt a zenekar közelgő latin-amerikai turnéján, amely április 13-án startol Mexikóvárosban. A nyolc koncerten, illetve két májusi észak-amerikai fesztiválfellépésen így a csapat eredeti basszusgitárosa, Dan Lilker ugrik majd be Scott Ianékhez. Az évek során többek között a Nuclear Assaultban és a Brutal Truthban zenélt Lilker annak idején az 1984-es Fistful Of Metal debütön pengette a négyhúrost az Anthraxben, de később együtt zenélt Scott-tal és Charlie Benantével az S.O.D.-ben is. „Izgatottan várjuk, hogy ismét Dannyvel játsszunk, és nagyra értékeljük, hogy beugrik Frank helyére – mondja a csapat. – Nagyon rég játszottunk már Dél-Amerikában, szóval senki se hagyja ki ezeket a koncerteket, mert őrületesek lesznek!" „Remek lesz ismét az Anthraxszel jammelni – teszi hozzá Dan. – Amikor annak idején, 1984-ben elváltak az útjaink, azt mondták, ne menjek messzire, mert lehet, hogy negyven év múlva szükségük lehet rám..."

Bello távollétének okai nem ismertek, a basszer mindössze annyit posztolt ki személyes felületeire, hogy minden rendben vele, csak éppen személyes okok miatt nem tud részt venni a turnén. Az Anthrax vélhetően már ismét Frankkel áll majd színpadra, amikor december 10-én Magyarországon is ismét fellépnek a Kreator és a Testament társaságában. Részletek itt.

david_ellefson_k2024_06

Néhány hete már tudott, hogy egy másik érdekes beugrásra is sor kerül Dél-Amerikában a következő hetekben. Az Overkillnél D.D. Verni vállműtétje teszi szükségessé az ideiglenes cserét, így a Scorching Latin America turné ottani koncertjein a Megadeth ex-tagja, a nemrég Budapesten is fellépett David Ellefson segíti majd ki őket. Kevéssé verték nagydobra, de az Overkill az utóbbi hónapokban többször játszott már főnöke nélkül, így például mi is láttuk őket Hollandiában a Kreator ex-basszerével, Christian Gieslerrel tavaly év végén.

A helyettes basszerekkel kiálló Anthrax és Overkill több állomáson, így például az említett mexikóvárosi feszten vagy a chilei Santiagóban is közös rendezvényen lép majd színpadra.

 

Hozzászólások 

 
#2 Tulus 2024-03-29 12:57
Mivel nincs már Nuclear Assault, így érthető, hogy Dan ráér :(
Idézet
 
 
#1 GabLab 2024-03-29 07:09
Basszus!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.