Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Axl: „Nem számítottam ennyire pozitív visszhangra"

A nyilatkozatokkal, médiamegjelenésekkel igen szűkmarkúan bánó W. Axl Rose ismét megnyilvánult a hétvégi Rock And Roll Hall Of Fame díjátadó kapcsán. A Guns N' Roses frontembere úgy érzi, hatalmas támogatást kapott a rajongóktól és a médiától, miután kiderült, hogy nem megy el a clevelandi gálára, és hálás ezért.

„Komolyan nem számítottam ennyire túláradóan pozitív visszhangra és támogatásra a Rock And Roll Hall Of Fame beiktatásról való távolmaradásom okán", írja Axl. „Tényleg megtisztel, felszabadít és egyben letaglóz az az általános szolidaritás, amit a rajongók, a média, a kritikusok és más művészek részéről tapasztalok. Őszintén szólva inkább arra számítottam, hogy a dolog az ellenkező irányba fordul majd, és csupán reménykedtem abban, hogy megúszom a vihart... Ahogy azt megmondtam, őszintén nem akartam senkinek sem csalódást okozni. Kicsit unalmas mindig törvényenkívülinek lenni, még akkor is, ha csak rock'n'rollról van szó..."

Axl leszögezi: továbbra sem sikerült igazán megértenie a Rock And Roll Hall Of Fame mibenlétét, még annak ellenére sem, hogy 1994-ben ő iktatta be a dicsőségcsarnokba Elton Johnt és Bernie Taupint. „Nem értem, mi a Hall, hogyan és miért szedi össze a pénzt, hová megy ez a pénz, ki választja ki a zsűrit, és miért döntik el ők, illetve akárki, hogy a világon alkotó művészek közül, akik hozzátettek valamit ehhez a műfajhoz, ki rock eléggé ahhoz, hogy beiktassák. És ez nem támadás. Ezek általános kérdések, amikről nincs elég hiteles információm ahhoz, hogy nyers elképzeléseken túl is véleményt alkossak a témáról, vagy főleg ítélkezzek az ügyben", írja.

„Most, hogy egy kicsit kitisztult a kép, természetesen kaptam támadásokat és szánalmas szurkálódást, pletykálkodást is, nem is beszélve az ostoba bosszúszomjról és a megszokott jogi szarságokról. Megkaptam, hogy megszállott vagyok, elmebeteg, megbízhatatlan és gyűlölködő. Egyszer vettem egy hajléktalan nőnek egy szelet pizzát, aki erre elkezdett velem üvöltözni, hogy ő levest akart. Megvettük a levesét. Ti is megkaphatjátok a sajátotokat. Ismét: hatalmas köszönet a rajongóknak és mindenki másnak a nyilvános támogatásért. Gratulálok a többi előadónak, akiket beiktattak, és bocsánatot kérek Cleveland városától. Remélem, megbocsátjátok nekem, hogy nem voltam ott, és remélem, hamarosan ismét találkozunk!"

A szombati gálán a Guns N' Roses egykori tagjai közül Slash, Duff McKagan, Steven Adler, Matt Sorum és Gilby Clarke léptek fel a gitáros mostani énekesével, Myles Kennedyvel.

 

Hozzászólások 

 
+3 #4 lzsolt 2012-04-19 13:06
björn: "Slash meg Adler meg simán önmaguk és aktuális lemezeik és formációik promotálására használta ki az egészet. sokadjára."
ezt fejtsd ki kérlek! köszi!
Idézet
 
 
-2 #3 björn 2012-04-19 07:10
ki a faszt érdekel ez a fasszopó beiktatás? Slash meg Adler meg simán önmaguk és aktuális lemezeik és formációik promotálására használta ki az egészet. sokadjára.
én gecire megértem, hogy nem ment el. ez így bohóckodás volt.
Idézet
 
 
+9 #2 trollmagnet 2012-04-18 11:01
Igen, végül is ezért fütyülték ki a saját beiktatásáról, mert annyira pozitívan álltak a döntéséhez...

Viszont ez egy érdekes pont:
"„Nem értem, mi a Hall, hogyan és miért szedi össze a pénzt, hová megy ez a pénz, ki választja ki a zsűrit, és miért döntik el ők, illetve akárki, hogy a világon alkotó művészek közül, akik hozzátettek valamit ehhez a műfajhoz, ki rock eléggé ahhoz, hogy beiktassák. És ez nem támadás. Ezek általános kérdések, amikről nincs elég hiteles információm ahhoz, hogy nyers elképzeléseken túl is véleményt alkossak a témáról, vagy főleg ítélkezzek az ügyben"

Úgy gondolom ezek tényleg érdekes kérdések, függetlenül a Guns beiktatástól is...
Idézet
 
 
-7 #1 Kovács 2012-04-18 10:53
AXL az ISTEN!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.