Shock!

május 07.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Atoma lesz a november elején érkező új Dark Tranquillity címe

November 4-én, Atoma címmel jelenik meg a svéd Dark Tranquillity új nagylemeze. A zenekar a billentyűs Martin Brändström stúdiójában dolgozik majd David Castillo hangmérnök segítségével.

0713dt

darktranquillity_c„Már a felvételi munkálatok több mint felénél járunk, és változatos, sok kihívást rejtegető album készül", áll a zenekar nyilatkozatában. „A Dark Tranquillity hangzásának számos különböző oldala felvillan majd a dalokban, de egyelőre nehéz konkrétabbnak lennünk, mivel még mindig nyakig állunk a kreatív munkálatokban. Az viszont biztos, hogy mindannyian hihetetlenül izgatottak vagyunk az anyag miatt, és alig várjuk, hogy végre ti is halljátok!"

Az új dalokat zömmel Anders Jivarp dobos írta, de kivette részét a munkálatokból ezen a téren Martin Brändström billentyűs is. Két-három számot Niklas Sundin gitáros is hozott. A zenekarban jelenleg Jens Florén gitározik az év első felében távozott Martin Henriksson helyén az aktuális koncerteken, aki egyelőre időleges helyettesítő, és valószínűleg a nyári koncertek után döntenek róla, hogy véglegesítik-e fix tagként.

Az album november első napjaiban kerül a boltokba a Century Media gondozásában, borítóját ismét Sundin készítette. A zenekar ezután egy észak-amerikai turnéval kezdi a lemez népszerűsítését a Swallow The Sun, az Enforcer és a Starkiller társaságában, majd 2017 elején Európa következik.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.