Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Anselmo szerint Vinnie Paul nem érdemli meg a Rex-féle szapulást

0502pantera

Phil Anselmo nem haragszik Rex Brownra a basszer életrajzi könyvében írtak miatt, de egy friss interjúból azért kiviláglik, hogy egyértelműen nem ért egyet számos dologgal, ami az Official Truth, 101 Proof: The Inside Story Of Pantera című kötetben szerepel. És ide tartozik Vinnie Paul szapulása is...

„Őszintén szólva nem érdekel Rex rólam szóló értékelése a könyvében", mondta Anselmo a MetalSucksnak. „Egoista vagyok és önző, minden mindig rólam szól – tudod mit? Énekes vagyok, ő meg basszusgitáros, és így érzékelte a dolgokat. Nincs ezzel semmi gond, nem neheztelek emiatt senkire. De azért úgy gondolom, van a könyvében néhány dühödt vagdalkozás, és nem is kell most feltétlenül konkrét részeket idéznem. Amikor például a Downból való idézőjeles kilépése kerül szóba, ott elég komolyan adagolja a mitológiát is, az a konkrét fejezet egy cseppet zavaró..."

Philnek saját bevallása szerint az sem tetszik, hogy Rex a könyv bizonyos részeiben negatív színben festi le Vinnie Pault. „Nem vagyok benne biztos, hogy Vince ilyen típusú ostorozása szükséges volt. Vince bonyolult fickó, és mindig is más típusú ember volt. De most ezért megérdemelte az ilyesféle szapulást? Nem hinném. Amikor megírom a saját könyvemet, azt akarom, hogy mindenki tudja: az nem kizárólag a Panteráról szól majd. És nem is szeretnék versenybe bonyolódni Rexszel azt illetően, ki tud többet panaszkodni. Ez szégyenteljes lenne. Rexnek sok hibája van, akárcsak mindenki másnak, de elég egyértelműen úgy tűnik nekem, hogy másokra próbál kenni bizonyos dolgokat, hogy így kisebbítse a saját gyarlóságait. Mind tele vagyunk hibákkal, csak néhányunknak könnyebb ezt elismerni."

 

Hozzászólások 

 
+4 #2 Tom 2013-05-03 15:08
Pont erre gondoltam én is. Van egy banda, azt gondolod, ezek igazi jó arcok (mondjuk eltekintünk Phil hernyós korszakától), aztán mikor már nem is működnek, szépen lassan kiderül, hogy egyik se komplett. Szomorú, az biztos.

Idézet - bogar:
A Pantera meg nem érdemli meg ezt a lejáratást. Furcsa ezt így leírni, de úgy néz ki, hogy Dime volt az egyetlen mentálisan ép ember közülük.
Idézet
 
 
+9 #1 bogar 2013-05-03 12:59
A Pantera meg nem érdemli meg ezt a lejáratást. Furcsa ezt így leírni, de úgy néz ki, hogy Dime volt az egyetlen mentálisan ép ember közülük.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.